Bruksanvisningar för Andersson Hörlurar

Nedan hittar du alla modeller för Andersson Hörlurar för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

När jag ansluter en hörlur till min enhet fungerar den inte korrekt, vad kan jag göra? Verifierad

Det är möjligt att smuts har samlats i öppningen där hörlurarna är ansluten, vilket förhindrar att den kommer i rätt kontakt. Det bästa sättet att rengöra detta är med tryckluft. Om du är osäker, gör detta av en professionell.

Detta hjälpte (1083) Läs mer

När är musiken för hög? Verifierad

Ljud över 80 decibel (dB) kan börja skada hörseln. Ljud över 120 dB skadar omedelbart hörseln. Skadans allvarhetsgrad beror på hur ofta och hur länge ljudet är närvarande.

Detta hjälpte (1005) Läs mer

Vad är brusreducerande? Verifierad

Noise Cancelling är en teknik som huvudsakligen används i hörlurar. Aktiv bullerkontroll används för att sänka eller eliminera påverkan av omgivande buller.

Detta hjälpte (566) Läs mer

Fungerar Bluetooth genom väggar och tak? Verifierad

En Bluetooth-signal fungerar genom väggar och tak, såvida inte dessa är gjorda av metall. Beroende på tjockleken och väggens material kan signalen förlora i styrka.

Detta hjälpte (234) Läs mer

Upp till vilken ljudnivå är det säkert för barn? Verifierad

Barn får hörseln skadad snabbare än vuxna. Därför är det viktigt att aldrig utsätta barn för buller som är högre än 85 dB. När det gäller hörlurar finns det speciella modeller för barn. I händelse av högtalare eller andra situationer måste du vara uppmärksam, bullret överstiger inte den nivån.

Detta hjälpte (165) Läs mer

Kan jag linda sladden runt enheten efter användning? Verifierad

Det är bättre att inte göra detta eftersom det kan skada sladden. Det bästa du kan göra är att slå in sladden som den var när produkten förpackades.

Detta hjälpte (158) Läs mer

Senaste kommentarerna

Bruksanvisning Andersson TEW-1000 Hörlurar
Clas 04-05-2024
Fick problem med ljudnivåpn efter ca ett års 8h/dag användande på jobbet, först använde jag höger tills jag inte hörde mer, sen samma med vänster. Rengjorde dem med tops och lite handsprit. Öronvax lägger sig som en hård hinna på det yttre membranet och blockerar ljudet. Nu kan jag säkert använda dem ett år till.


Andersson TEW-1000 Hörlurar
Bruksanvisning Andersson TEW-5000 Hörlurar
Jack Garmer 01-02-2024
Jag tappade bort en av hörsnäckorna och det gör att den andra jag fortfarande har från att ansluta, finns det en lösning?


(Översatt av Google)
Andersson TEW-5000 Hörlurar
Bruksanvisning Andersson TEW-1000 Hörlurar
Linus Löfgren 28-03-2023
Ljudet i en av mina hörlurar är lägre än den andra, jag har provat att återställa de men det gör bara så att den som ger lägre ljud blinkar rött och vitt hela tiden


Andersson TEW-1000 Hörlurar
Bruksanvisning Andersson TEW-300 Hörlurar
John Doe 19-03-2023
Här kan du dela vad du tycker om denna produkt. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.


(Översatt av Google)
Andersson TEW-300 Hörlurar
Bruksanvisning Andersson TEW-1000 Hörlurar
Joackim Pyka 14-02-2023
Hur ansluter jag båda hörlurarna till min enhet samtidigt. Det verkar som att när jag ansluter den ena kopplas den andra bort automatiskt


Andersson TEW-1000 Hörlurar