Bruksanvisning Andersson TEW-5000 Hörlurar

Behöver du en bruksanvisning för en Andersson TEW-5000 Hörlurar? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 0.52 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Andersson TEW-5000 Hörlurar genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Andersson-produkt?
Ja Nej
20%
80%
10 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

När är musiken för hög? Verifierad
Ljud över 80 decibel (dB) kan börja skada hörseln. Ljud över 120 dB skadar omedelbart hörseln. Skadans allvarhetsgrad beror på hur ofta och hur länge ljudet är närvarande.

Detta hjälpte (935)
När jag ansluter en hörlur till min enhet fungerar den inte korrekt, vad kan jag göra? Verifierad
Det är möjligt att smuts har samlats i öppningen där hörlurarna är ansluten, vilket förhindrar att den kommer i rätt kontakt. Det bästa sättet att rengöra detta är med tryckluft. Om du är osäker, gör detta av en professionell.

Detta hjälpte (930)
Vad är brusreducerande? Verifierad
Noise Cancelling är en teknik som huvudsakligen används i hörlurar. Aktiv bullerkontroll används för att sänka eller eliminera påverkan av omgivande buller.

Detta hjälpte (472)
Fungerar Bluetooth genom väggar och tak? Verifierad
En Bluetooth-signal fungerar genom väggar och tak, såvida inte dessa är gjorda av metall. Beroende på tjockleken och väggens material kan signalen förlora i styrka.

Detta hjälpte (210)
Upp till vilken ljudnivå är det säkert för barn? Verifierad
Barn får hörseln skadad snabbare än vuxna. Därför är det viktigt att aldrig utsätta barn för buller som är högre än 85 dB. När det gäller hörlurar finns det speciella modeller för barn. I händelse av högtalare eller andra situationer måste du vara uppmärksam, bullret överstiger inte den nivån.

Detta hjälpte (141)
Kan jag linda sladden runt enheten efter användning? Verifierad
Det är bättre att inte göra detta eftersom det kan skada sladden. Det bästa du kan göra är att slå in sladden som den var när produkten förpackades.

Detta hjälpte (141)

Loading…

Delta i konversationen om denna produkt

Jakob Gometz 24-05-2020
Hej. Jag gillar mina TEW-5000 men de har slutat synka med varandra. När jag synkar med en enhet får jag bara ljud i en av pluggarna. Hittade inte i manualen hur jag återställer dem. Vad ska jag göra? Mvh Jakob

svara | Detta hjälpte (30)
Per Lundberg 09-11-2020
Jag har samma problem! Har bara ljud i vänster hörlur och allt jag försökt med att synka dem två igen har ej funderat.

Detta hjälpte (11)
Axel Forsberg 15-11-2020
Hej, jag hade också samma problem. Jag lyckades lösa det genom att följa TEW-3100-manualen för att göra en återställning på dem. Har ingen aning om det var detta som gjorde att de funkade igen för jag klickade och höll in knapparna lite på måfå kändes det som. Mitt tips är att testa det i alla fall. Länk https://manuall.se/andersson-tew-3100-horlurar/

Detta hjälpte (10)
Alexander Whelan 20-02-2020
Jeg opplever at den høyre og den venstre pluggen ikke kobles mot hverandre. De kommer også opp som 2 ulike enheter på min iPhone og min Laptop. Dette dekkes ikke i manualen, og jeg finner ingen kontakt-informasjon til produsenten. Noen tips?

svara | Detta hjälpte (16)
Josef Hague 04-01-2021
Hej, jag fick dessa i julklapp men kan inte få dem att "parning" med varan bara kan använda en i taget. Hur löser de ja?

svara | Detta hjälpte (6)(Translated by Google)
Gro lillebye 07-10-2020
Hei Jeg er så langt fornøyd med mine ørepropper TEW-5000 MEN det står feil i bruksanvisningen ved full lading. Den eneste teksten som er riktig er den engelske. Det er ingen ting som lyser rødt ved full lading - dette til informasjon.... og frustrasjon ! Bør rettes opp!!!!

svara | Detta hjälpte (4)
Per Lundberg 09-11-2020
Manualen stämmer på flera punkter: Blå ljuset blinkar hela tiden slocknarej efter mer än 12 timmars laddning, varken på dockan eller hörlurarna. Vid parning så sägs ingen röst såsom "pairing" utan ett eller flera pipande i olika toner. Det står ej heller att mikrofonen är i vänster hörlur. Värdefull kunskap vid telefonsamtal med bara en lur. Dåligt designat att ej heller göra höger o vänster olika till formen. Kan ej få hörlurarna att koppla sigsamman, har bara ljud i vänster. Har provat allt

svara | Detta hjälpte (4)
Julie Ann Svenkerud 01-06-2020
Har problem med att få ljud i vänster högtalare. Ibland hör jag ett svagt ljud. Vad ska jag göra för att det ska fungera? Har läst manualen och provat allt jag kan komma på. Tack

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Tone 06-07-2020
Jag fick just dessa. Jag tycker att ljudet är lite rostigt när det är tyst/lugn musik. Är det vanligt eller är det ett misstag? Finns det något jag kan göra något med via en app eller något? Är inte riktigt en sund nörd, men det ska inte väsa :/

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Tom Hägg 02-04-2021
Hör löser man problemet med att det inte går att parkoppla Earplugsen?? Varför finns det inga svar att läsa?

svara | Detta hjälpte (0)
Firend Abbas 29-08-2021
Hej! Jag har ett problem med ljuden kommer bara på en hörlurarna dvs att om jag tryck på höger hörlurarna ljuden kommer bara till högerben inte på båda av dem . Vad gör man för att ljuden kommer i både hörlurarna?

svara | Detta hjälpte (0)
Bruksanvisning Andersson TEW-5000 Hörlurar