Bruksanvisning Andersson TEW-300 Hörlurar

Behöver du en bruksanvisning för en Andersson TEW-300 Hörlurar? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 0.37 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Andersson TEW-300 Hörlurar genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Andersson-produkt?
Ja Nej
7%
93%
44 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

När är musiken för hög? Verifierad
Ljud över 80 decibel (dB) kan börja skada hörseln. Ljud över 120 dB skadar omedelbart hörseln. Skadans allvarhetsgrad beror på hur ofta och hur länge ljudet är närvarande.

Detta hjälpte (935)
När jag ansluter en hörlur till min enhet fungerar den inte korrekt, vad kan jag göra? Verifierad
Det är möjligt att smuts har samlats i öppningen där hörlurarna är ansluten, vilket förhindrar att den kommer i rätt kontakt. Det bästa sättet att rengöra detta är med tryckluft. Om du är osäker, gör detta av en professionell.

Detta hjälpte (930)
Vad är brusreducerande? Verifierad
Noise Cancelling är en teknik som huvudsakligen används i hörlurar. Aktiv bullerkontroll används för att sänka eller eliminera påverkan av omgivande buller.

Detta hjälpte (472)
Fungerar Bluetooth genom väggar och tak? Verifierad
En Bluetooth-signal fungerar genom väggar och tak, såvida inte dessa är gjorda av metall. Beroende på tjockleken och väggens material kan signalen förlora i styrka.

Detta hjälpte (210)
Upp till vilken ljudnivå är det säkert för barn? Verifierad
Barn får hörseln skadad snabbare än vuxna. Därför är det viktigt att aldrig utsätta barn för buller som är högre än 85 dB. När det gäller hörlurar finns det speciella modeller för barn. I händelse av högtalare eller andra situationer måste du vara uppmärksam, bullret överstiger inte den nivån.

Detta hjälpte (141)
Kan jag linda sladden runt enheten efter användning? Verifierad
Det är bättre att inte göra detta eftersom det kan skada sladden. Det bästa du kan göra är att slå in sladden som den var när produkten förpackades.

Detta hjälpte (141)

Loading…

Delta i konversationen om denna produkt

Veronica L 13-12-2019
Hej! Jag får bara ljud i antingen höger eller vänster men inte i bägge samtidigt. I början fick jag ljud i bägge men sen la först vänster av sen parkopplade jag igen men då funkade bara vänster & inte höger. Vad kan detta bero på? Mvh Veronica

svara | Detta hjälpte (101)
Catrine Wilny 08-01-2020
Efter parkoppling hörs det bara i höjer snäcka. Har parkopplad flera gånger men samma problem. Vad gör jag?

Detta hjälpte (60)
Linda Johansson 24-01-2020
Nån som fått rätt på det?? Har samma problem, får inte ljud i bägge, utan bara i hö eller vä men inte båda samtidigt :( sååå störigt då jag precis köpt dom

Detta hjälpte (47)
Moa stifors 21-02-2020
Jag har haft exakt samma problem men jag fixade det nu. Stäng av hörlurarna & sen så efter det håller ni inne på touch ytan i 10 sekunder för då raderar ni minnet på dom ( de ska blinka några gånger). Efter det lägger ni dom i skalet. Sen går ni in på bluetooth o trycker på ”Glöm enhet” och sedan tar ni upp hörlurarna och håller inne på touchytan i 2-5 sekunder sen ska höger hörlur blinka och då så sätter ni på bluetooth o kopplar till hörlurarna sen ska de spela i båda

Detta hjälpte (31)
Fredrik B 12-01-2020
Hej Veronica, Kom du på en lösning? Jag har exakt samma problem med mina hörlurar. /Fredrik

Detta hjälpte (28)
Mona Johansson 28-07-2020
Hej, jag kan inte längre ansluta hörlurarna till min telefon men det fungerar på Ipaden. Kan man göra något? Jag har försökt att stänga av men ingen skillnad

svara | Detta hjälpte (2)
Mia 04-06-2019
Min går inte att par koppla kan ni hjälpa mig?

svara | Detta hjälpte (0)
Catharina J 31-01-2020
Har samma problem, kan någon hjälpa mig?

Detta hjälpte (17)
dave 03-03-2020
varför kan man inte VISA på den där jävla touch displayen sitter för ingen händer när jag trycker på utsidan , sen vill den inte hålla kvar connection utan försvinner samt att det där jag väl fick i gång skiten EN gång av misstag så funkade bara en lur.. tycker dom är en april skämt!

svara | Detta hjälpte (0)
Mona Johansson 28-07-2020
Hej, jag kan inte längre ansluta hörlurarna till min telefon men det fungerar på Ipaden. Kan man göra något? Jag har försökt att stänga av men ingen skillnad

svara | Detta hjälpte (0)
Bruksanvisning Andersson TEW-300 Hörlurar