Om oss - Manuall

Vår berättelse

“Bläddra genom manualer online, utan krångel, utan inloggning, gratis. Det är vad Manuall vill förverkliga. Sedan vår lansering 2010 har vi arbetat non-stop med att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra användare. Vi arbetar dagligen med att spåra de manualer som fortfarande saknas.”

Hej!

Vi erbjuder våra tjänster på 19 språk så att vi kan hjälpa personer i hela världen att hitta rätt manual till sin produkt.

Gratis

Att använda vår webbplats och tjänst är helt gratis. Du behöver inte registrera dig och filerna kan laddas ner direkt från webbplatsen.

Vi gillar det

Tusentals personer har redan hittat vår Facebook-sida där vi besvarar frågor om vår tjänst. Där kan du också be om hjälp med manualer du saknar.

Officiell partner

Sedan 2019 är vi en officiell partner till Repair Café och stöttar deras mission att reparera produkter istället för att kasta dem.

Repair Café

Vanliga frågor

Utöver manualen erbjuder vi även en praktiskt sektion med Vanliga frågor för många produkter. Där besvarar vi vanliga frågor så att du får ut så mycket som möjligt av din produkt.