Bruksanvisning Andersson TEW-3100 Hörlurar

Behöver du en bruksanvisning för en Andersson TEW-3100 Hörlurar? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 0.24 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Andersson TEW-3100 Hörlurar genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Andersson-produkt?
Ja Nej
60%
40%
5 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

När är musiken för hög? Verifierad
Ljud över 80 decibel (dB) kan börja skada hörseln. Ljud över 120 dB skadar omedelbart hörseln. Skadans allvarhetsgrad beror på hur ofta och hur länge ljudet är närvarande.

Detta hjälpte (935)
När jag ansluter en hörlur till min enhet fungerar den inte korrekt, vad kan jag göra? Verifierad
Det är möjligt att smuts har samlats i öppningen där hörlurarna är ansluten, vilket förhindrar att den kommer i rätt kontakt. Det bästa sättet att rengöra detta är med tryckluft. Om du är osäker, gör detta av en professionell.

Detta hjälpte (930)
Vad är brusreducerande? Verifierad
Noise Cancelling är en teknik som huvudsakligen används i hörlurar. Aktiv bullerkontroll används för att sänka eller eliminera påverkan av omgivande buller.

Detta hjälpte (472)
Fungerar Bluetooth genom väggar och tak? Verifierad
En Bluetooth-signal fungerar genom väggar och tak, såvida inte dessa är gjorda av metall. Beroende på tjockleken och väggens material kan signalen förlora i styrka.

Detta hjälpte (210)
Upp till vilken ljudnivå är det säkert för barn? Verifierad
Barn får hörseln skadad snabbare än vuxna. Därför är det viktigt att aldrig utsätta barn för buller som är högre än 85 dB. När det gäller hörlurar finns det speciella modeller för barn. I händelse av högtalare eller andra situationer måste du vara uppmärksam, bullret överstiger inte den nivån.

Detta hjälpte (141)
Kan jag linda sladden runt enheten efter användning? Verifierad
Det är bättre att inte göra detta eftersom det kan skada sladden. Det bästa du kan göra är att slå in sladden som den var när produkten förpackades.

Detta hjälpte (141)

Loading…

Delta i konversationen om denna produkt

Thomas Björk 24-07-2020
TEW-3100, Kan man höja eller sänka ljudvolymen på dem med tryckningar? Eller går det bara med telefonen

svara | Detta hjälpte (0)
Christian Kozma Holm 06-06-2021
Jag har samma fråga jag med. Känns rätt jobbigt att dra fram telefonen för att skruva upp specieltt när man jobbar, jag lyssnar på podcast's.

Detta hjälpte (0)
KK 07-10-2020
varje gång jag ringer med hörlurarna får jag frågan var för jag hörs så dåligt, jag hör jätte tydligt det som sägs fast hörs själv dåligt. kan man ändra mobil inställningarna eller nått för att förbättra mic ljudet?

svara | Detta hjälpte (0)
Irene Andren 08-04-2021
Jag fick dessa i present o lyckas inte parkoppla så båda lurarna fungerar . De fungerar bara en i taget . Frustrerad

svara | Detta hjälpte (0)
Hörlurs fixaren 24-10-2021
Hej mina var likadana men det visade sig att det glappar i laddningen. Rör lite på den hörlur som inte fungerar när den ligger i fodralet

Detta hjälpte (0)
Christian Kozma Holm 06-06-2021
Jag har nydligen köpt dessa "Andersson TEW-3100 Hörlurar". jag lärt mig alla touch funktion dock så står det inte i bruks anvisningen att man kan skruva upp eller ned volymen på nåt sätt. Kanske inte ens sådan funktion men jag vill ändå fråga.

svara | Detta hjälpte (0)
Bruksanvisning Andersson TEW-3100 Hörlurar