Bruksanvisning Allibert Keris Toalett

Behöver du en bruksanvisning för din Allibert Keris Toalett? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis på svenska. Den här produkten har för närvarande 2 vanliga frågor, 1 kommentarer och har 4 röster med ett genomsnittligt produktbetyg på 0/100. Om det här inte är bruksanvisningen du vill ha, vänligen kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

Pack wc
Keris
Ref : VP004203
Garantie / Waarborg : 2 ans/jaar
Abattant de toilette thermoplastique
Toiletzitting in thermoplastiek
Porcelaine / Porselein
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 0.33 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Allibert Keris Toalett genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med Allibert Keris Toalett?
Ja Nej
0%
100%
4 röster

Delta i konversationen om denna produkt

Här kan du dela vad du tycker om Allibert Keris Toalett. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.

No%el Vanpoucke 27-07-2022
Var kan jag hitta den nödvändiga beskrivningen och förklaringen (foto) inredning Pack toalett Keris ref VP004203 Och var kan jag hitta nödvändiga reservdelar

svara | Detta hjälpte (0) (Översatt av Google)

Mer om denna bruksanvisning

Vi förstår att det är trevligt att ha en pappersbruksanvisning för din Allibert Keris Toalett. Du kan alltid ladda ner bruksanvisningen från vår hemsida och skriva ut den själv. Om du vill ha en originalbruksanvisning rekommenderar vi att du kontaktar Allibert. De kanske kan tillhandahålla en originalbruksanvisning. Letar du efter bruksanvisningen för din Allibert Keris Toalett på ett annat språk? Välj ditt föredragna språk på vår hemsida och sök efter modellnumret för att se om vi har det tillgängligt.

Specifikationer

Märke Allibert
Modell Keris
Kategori Toaletten
Filtyp PDF
Filstorlek 0.33 MB

Alla bruksanvisningar för Allibert Toaletten
Fler bruksanvisningar för Toaletten

Vanliga frågor om Allibert Keris Toalett

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad är den idealiska höjden på en toalett? Verifierad

Toalettens standardhöjd är cirka 40 cm. En stående toalett ställs ofta i denna höjd och en vägghängd toalett kan monteras på en annan höjd om så önskas.

Detta hjälpte (73) Läs mer

Det finns sprickor i min keramiska toalett, kan jag fortfarande använda den? Verifierad

En spricka i en keramisk toalett betyder inte alltid att den måste bytas ut, men den behöver repareras. Beroende på sprickan kan det släppa igenom vatten över tiden, eventuellt ytterligare skada toaletten eller skada golvet.

Detta hjälpte (69) Läs mer
Bruksanvisning Allibert Keris Toalett

Relaterade produkter

Relaterade kategorier