Bruksanvisningar för MullToa Toaletten

Nedan hittar du alla modeller för MullToa Toaletten för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad är den idealiska höjden på en toalett? Verifierad

Toalettens standardhöjd är cirka 40 cm. En stående toalett ställs ofta i denna höjd och en vägghängd toalett kan monteras på en annan höjd om så önskas.

Detta hjälpte (73) Läs mer

Det finns sprickor i min keramiska toalett, kan jag fortfarande använda den? Verifierad

En spricka i en keramisk toalett betyder inte alltid att den måste bytas ut, men den behöver repareras. Beroende på sprickan kan det släppa igenom vatten över tiden, eventuellt ytterligare skada toaletten eller skada golvet.

Detta hjälpte (68) Läs mer

Senaste kommentarerna

Bruksanvisning MullToa 65ai Toalett
František Drejsl 10-08-2023
Jag har använt produkten MullToa 65ai i en månad, så jag kan inte riktigt betygsätta den, den ser bra ut än så länge. Det som stör mig är den svenska han kommunicerar med mig och de mycket korta instruktionerna på engelska och hans tjeckiska översättning är ännu värre ,


(Översatt av Google)
MullToa 65ai Toalett