Bruksanvisningar för Separett Toaletten

Nedan hittar du alla modeller för Separett Toaletten för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad är den idealiska höjden på en toalett? Verifierad

Toalettens standardhöjd är cirka 40 cm. En stående toalett ställs ofta i denna höjd och en vägghängd toalett kan monteras på en annan höjd om så önskas.

Detta hjälpte (73) Läs mer

Det finns sprickor i min keramiska toalett, kan jag fortfarande använda den? Verifierad

En spricka i en keramisk toalett betyder inte alltid att den måste bytas ut, men den behöver repareras. Beroende på sprickan kan det släppa igenom vatten över tiden, eventuellt ytterligare skada toaletten eller skada golvet.

Detta hjälpte (69) Läs mer

Senaste kommentarerna

Bruksanvisning Separett Villa 9000 Toalett
Paireau 24-08-2023
Hej, jag tycker att avföring inte torkar snabbt och när jag tar bort påsen så luktar det väldigt starkt. Jag slänger påsen i min papperskorg utomhus och lukten sprider sig, flugorna lägger ägg och det blir maskar direkt. Vad kan jag göra och hur länge ska jag lämna avföringen för att känna mig mätt?


(Översatt av Google)
Separett Villa 9000 Toalett
Bruksanvisning Separett Flame 8000 Toalett
Kurt 26-12-2021
Jag letar efter Flame 8000 Incinerator toaletten men den visas inte på din hemsida. Det står också att man inte säljer i USA utan att kontakta en distributör. Distributörslänken verkade inte fungera. Kan du ge mig lite information om dessa problem och produkten? Kurt


(Översatt av Google)
Separett Flame 8000 Toalett
Bruksanvisning Separett Classic 3000 Toalett
Maciej Stawicki 05-08-2020
Dear Sir/Madame, I have recently bought a cottage with a toilet Separett Classic Model 3000. It has not been cleaned/maintained properly for some time. Where can I buy a charcoal filter (#303 21 14-01) as well as cleaning chemicals for this toilet? thanks a lot for your help, regards, Maciej Stawicki


Separett Classic 3000 Toalett
Bruksanvisning Separett Classic 3000 Toalett
Jan Isaksson 01-07-2020
Hur kommer man åt evakueringsfläkten, för rengöring


Separett Classic 3000 Toalett