Bruksanvisning Allibert Uno Toalett

Behöver du en bruksanvisning för din Allibert Uno Toalett? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis på svenska. Den här produkten har för närvarande 2 vanliga frågor, 1 kommentarer och har 8 röster med ett genomsnittligt produktbetyg på 0/100. Om det här inte är bruksanvisningen du vill ha, vänligen kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

Pack wc
Uno
Ref : VP000103 SH
Ref : VP000203 SV
Garantie / Waarborg : 2 ans/jaar
Abattant de toilette thermoplastique
Toiletzitting in thermoplastiek
Porcelaine / Porselein
(mm)
(mm)
SH
SV
400
420
660
155
385
750
635
180
380
102
140
60
400
420
660
155
385
750
635
60
102
225
380
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 0.35 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Allibert Uno Toalett genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med Allibert Uno Toalett?
Ja Nej
0%
100%
8 röster

Delta i konversationen om denna produkt

Här kan du dela vad du tycker om Allibert Uno Toalett. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.

dhondt_sonia 27-02-2021
oavsett om jag trycker på en liten eller stor knapp så töms vattenskålen helt

svara | Detta hjälpte (1) (Översatt av Google)

Mer om denna bruksanvisning

Vi förstår att det är trevligt att ha en pappersbruksanvisning för din Allibert Uno Toalett. Du kan alltid ladda ner bruksanvisningen från vår hemsida och skriva ut den själv. Om du vill ha en originalbruksanvisning rekommenderar vi att du kontaktar Allibert. De kanske kan tillhandahålla en originalbruksanvisning. Letar du efter bruksanvisningen för din Allibert Uno Toalett på ett annat språk? Välj ditt föredragna språk på vår hemsida och sök efter modellnumret för att se om vi har det tillgängligt.

Specifikationer

Märke Allibert
Modell Uno
Kategori Toaletten
Filtyp PDF
Filstorlek 0.35 MB

Alla bruksanvisningar för Allibert Toaletten
Fler bruksanvisningar för Toaletten

Vanliga frågor om Allibert Uno Toalett

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad är den idealiska höjden på en toalett? Verifierad

Toalettens standardhöjd är cirka 40 cm. En stående toalett ställs ofta i denna höjd och en vägghängd toalett kan monteras på en annan höjd om så önskas.

Detta hjälpte (73) Läs mer

Det finns sprickor i min keramiska toalett, kan jag fortfarande använda den? Verifierad

En spricka i en keramisk toalett betyder inte alltid att den måste bytas ut, men den behöver repareras. Beroende på sprickan kan det släppa igenom vatten över tiden, eventuellt ytterligare skada toaletten eller skada golvet.

Detta hjälpte (68) Läs mer
Bruksanvisning Allibert Uno Toalett