Bruksanvisningar för Motionscyklar

Nedan hittar du alla märken för Motionscyklar för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Klicka på ett märke för att se en lista med alla modeller. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns ditt märke inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Min motionscykel ger ifrån sig ett tickande ljud när jag trampar, vad kan jag göra åt det? Verifierad

I de flesta fall förorsakas ljudet av pedalerna. Du kan antagligen lösa det genom att ta loss pedalerna och montera dit dem igen. Det kan också hända att det sitter en lös kabel inuti höljet som kommer i kontakt med rörliga delar. Ta loss höljet och fäst kabeln på rätt sätt eller se till att den inte kommer i kontakt med rörliga delar.

Detta hjälpte (1084) Läs mer

Vilka muskler tränas när du använder en träningscykel? Verifierad

När du använder en träningscykel på rätt sätt tränar du mag-, gluteal- och benmuskler.

Detta hjälpte (687) Läs mer

Hur mycket motion behöver en genomsnittlig vuxen? Verifierad

Som vuxen är det en bra idé att träna måttligt intensivt totalt minst 2,5 timmar i veckan. Helst sprids detta över flera dagar.

Detta hjälpte (21) Läs mer

Vad är maxpulsen under träning? Verifierad

I allmänhet kan du ta en puls på 220 och dra av din ålder. Så för en person som är 48 år skulle maxpulsen vara 220 minus 48 vilket motsvarar 172. Om du är osäker på ditt personliga tillstånd, se till att rådfråga din läkare.

Detta hjälpte (21) Läs mer