Bruksanvisning Sanibroyeur SANICOMPACT 43 ECO+ Toalett

Behöver du en bruksanvisning för din Sanibroyeur SANICOMPACT 43 ECO+ Toalett? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis på svenska. Den här produkten har för närvarande 2 vanliga frågor, 2 kommentarer och har 1 röst med ett genomsnittligt produktbetyg på 0/100. Om det här inte är bruksanvisningen du vill ha, vänligen kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

No preview available, please use the link
below to download the manual.
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 1.19 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Sanibroyeur SANICOMPACT 43 ECO+ Toalett genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med Sanibroyeur SANICOMPACT 43 ECO+ Toalett?
Ja Nej
0%
100%
1 röst

Delta i konversationen om denna produkt

Här kan du dela vad du tycker om Sanibroyeur SANICOMPACT 43 ECO+ Toalett. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.

Guido de wit 09-09-2021
Om jag vill avkalka sanicompacten stänger jag av vattentillförseln och sköljer. Tillsätt sedan avkalkningsmedel. Men det blir kvar i burken och hamnar inte i kvarnen. Även om det är meningen, eller hur? Gör jag något fel?

svara | Detta hjälpte (1) (Översatt av Google)
Päivi Fairchild 21-12-2022
Hej, jag behöver ett nytt överdrag till min saniCompact 43-stol. Var kan jag köpa eller beställa?

svara | Detta hjälpte (0) (Översatt av Google)

Mer om denna bruksanvisning

Vi förstår att det är trevligt att ha en pappersbruksanvisning för din Sanibroyeur SANICOMPACT 43 ECO+ Toalett. Du kan alltid ladda ner bruksanvisningen från vår hemsida och skriva ut den själv. Om du vill ha en originalbruksanvisning rekommenderar vi att du kontaktar Sanibroyeur. De kanske kan tillhandahålla en originalbruksanvisning. Letar du efter bruksanvisningen för din Sanibroyeur SANICOMPACT 43 ECO+ Toalett på ett annat språk? Välj ditt föredragna språk på vår hemsida och sök efter modellnumret för att se om vi har det tillgängligt.

Specifikationer

Märke Sanibroyeur
Modell SANICOMPACT 43 ECO+
Kategori Toaletten
Filtyp PDF
Filstorlek 1.19 MB

Alla bruksanvisningar för Sanibroyeur Toaletten
Fler bruksanvisningar för Toaletten

Vanliga frågor om Sanibroyeur SANICOMPACT 43 ECO+ Toalett

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad är den idealiska höjden på en toalett? Verifierad

Toalettens standardhöjd är cirka 40 cm. En stående toalett ställs ofta i denna höjd och en vägghängd toalett kan monteras på en annan höjd om så önskas.

Detta hjälpte (73) Läs mer

Det finns sprickor i min keramiska toalett, kan jag fortfarande använda den? Verifierad

En spricka i en keramisk toalett betyder inte alltid att den måste bytas ut, men den behöver repareras. Beroende på sprickan kan det släppa igenom vatten över tiden, eventuellt ytterligare skada toaletten eller skada golvet.

Detta hjälpte (69) Läs mer
Bruksanvisning Sanibroyeur SANICOMPACT 43 ECO+ Toalett

Relaterade produkter

Relaterade kategorier