Bruksanvisning Sanibroyeur SANICOMPACT 48 ECO+ Toalett

Behöver du en bruksanvisning för din Sanibroyeur SANICOMPACT 48 ECO+ Toalett? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis på svenska. Den här produkten har för närvarande 2 vanliga frågor, 3 kommentarer och har 0 röster. Om det här inte är bruksanvisningen du vill ha, vänligen kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

1
05.10
IND1-01
107
À lire attentivement et à conserver à titre d’information The user should retain these instructions for future reference
Bitte aufmerksam durchlesen und aufbewahren Da leggere attentamente e conservare a titolo d’informazione
A leer detenidamente y a conservar a título inforativo Ler atentamente e guardar a título de informação
Dit document goed doorlezen en bewaren Läs igenom anvisningen noga och spara den
Læs vejledningen nøje igennem inden installation og opbevar den Les brukanvisningen nøye og oppbevar den et tilgjengelig sted
Käyttäjän on säilytettävä nämä ohjeet myöhempää tarvetta varten Do uwaœnego przeczytania i zachowania tytu$em informacji
ÇÌËχÚÂθÌÓ ÔÓ˜ÚËÚÂ Ë ÒÓı‡ÌËÚ ‰Îfl ËÌÙÓχˆËË A se citi cu atenţie şi a se păstra
Prosíme Vás o dÛkladné prostudování a uschování
NOTICE D’INSTALLATION INSTALLATION INSTRUCTIONS INSTALLATIONSHINWEISE
ISTRUZIONI PER L’INSTALLAZIONE MANUAL DE INSTALACIÓN MANUAL DE INSTALAÇÃO
INSTALLATIE VOORSCHRIFTEN INSTALLATIONS- OCH SKÖTSELANVISNING INSTALLATIONSVEJLEDNING
INSTALLASJONSVEILEDING
ASENNUSOHJEET INSTRUKCJA INSTALACJI
àçëíêìäñàü èé ìëíÄçéÇäÖ
à ùäëèãìÄíÄñàà
MANUAL DE INSTALARE
NÁVOD K INSTALACI A POUŽÍVÁNÍ
®
CZ
RO
RUPLFI
NO
DA
SVNLPTESITDEUKFR
9008 SANICOMPACT ECO N°107.indd 1 14/06/10 12:30:15
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 4.03 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Sanibroyeur SANICOMPACT 48 ECO+ Toalett genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med Sanibroyeur SANICOMPACT 48 ECO+ Toalett?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Delta i konversationen om denna produkt

Här kan du dela vad du tycker om Sanibroyeur SANICOMPACT 48 ECO+ Toalett. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.

Pentti Eronen 10-11-2022
Jag köpte en sani compact 48 toalett från din butik, hittills har den fungerat felfritt. Nu kom något som inte pumpade vatten åt ena hållet. Jag skulle vilja ha hjälp med var problemet kan ligga? WC har varit så kallad i andra användning, ibland tung användning när barnen var små. Jag behöver lite snabb hjälp. Pentti [email protected]

svara | Detta hjälpte (1) (Översatt av Google)
eila haaparinne 20-10-2019
Hallå , Jag har haft min Sani compact 48 toalettskål i bruk i några år och monteraren har haft en dålig lukt från skålens baksida och sida, problemet är väldigt obekvämt och pinsamt, rörmokaren som installerade skålen har tittat på det några gånger och har inte tagit någon ståndpunkt till vilka positioner? svarar du på [email protected] Hälsningar Eila din asp

svara | Detta hjälpte (0) (Översatt av Google)
Pieter van Veelen 17-07-2023
Dag, min Sani Compact 48 fortsätter att ge vatten, en konstant liten bäck, så att jag måste stänga kranen efter användning. Avkalkning med vinäger har hittills inte haft någon effekt. Finns det en lösning?

svara | Detta hjälpte (0) (Översatt av Google)

Mer om denna bruksanvisning

Vi förstår att det är trevligt att ha en pappersbruksanvisning för din Sanibroyeur SANICOMPACT 48 ECO+ Toalett. Du kan alltid ladda ner bruksanvisningen från vår hemsida och skriva ut den själv. Om du vill ha en originalbruksanvisning rekommenderar vi att du kontaktar Sanibroyeur. De kanske kan tillhandahålla en originalbruksanvisning. Letar du efter bruksanvisningen för din Sanibroyeur SANICOMPACT 48 ECO+ Toalett på ett annat språk? Välj ditt föredragna språk på vår hemsida och sök efter modellnumret för att se om vi har det tillgängligt.

Specifikationer

Märke Sanibroyeur
Modell SANICOMPACT 48 ECO+
Kategori Toaletten
Filtyp PDF
Filstorlek 4.03 MB

Alla bruksanvisningar för Sanibroyeur Toaletten
Fler bruksanvisningar för Toaletten

Vanliga frågor om Sanibroyeur SANICOMPACT 48 ECO+ Toalett

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad är den idealiska höjden på en toalett? Verifierad

Toalettens standardhöjd är cirka 40 cm. En stående toalett ställs ofta i denna höjd och en vägghängd toalett kan monteras på en annan höjd om så önskas.

Detta hjälpte (73) Läs mer

Det finns sprickor i min keramiska toalett, kan jag fortfarande använda den? Verifierad

En spricka i en keramisk toalett betyder inte alltid att den måste bytas ut, men den behöver repareras. Beroende på sprickan kan det släppa igenom vatten över tiden, eventuellt ytterligare skada toaletten eller skada golvet.

Detta hjälpte (69) Läs mer
Bruksanvisning Sanibroyeur SANICOMPACT 48 ECO+ Toalett

Relaterade produkter

Relaterade kategorier