Skrivare

Nedan hittar du alla märken för Skrivare för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Klicka på ett märke för att se en lista med alla modeller. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns ditt märke inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Jag vill skriva ut en helsida, men hur jag än försöker så blir det alltid en vit kant på papperet. Hur kommer det sig? Verifierad
De flesta skrivare kan inte printa ända ut i kanten, eftersom den på något sätt måste kunna hålla i papperet. Därför blir det en vit kant på papperet.

Detta hjälpte (38)
Vad står DPI för? Verifierad
DPI står för prickar per tum och anger hur skarpa utskrifterna kommer att vara. Fler DPI resulterar i skarpare utskrifter.

Detta hjälpte (17)
Vad är det för skillnad mellan bläckstråleskrivare och laserskrivare? Verifierad
Den största skillnaden är tekniken. En bläckstråleskrivare lägger extremt små bläckdroppar på papperet. Eftersom bläcket är flytande kan skrivhuvudet torka efter en tid. Denna typ av skrivare bör därför användas regelbundet. En laserskrivare applicerar toner (svart eller färgat pulver) på papperet. Pulvret kan inte torka, så man behöver inte använda skrivaren regelbundet. En laserskrivare jobbar i allmänhet snabbare än bläckstråleskrivare.

Detta hjälpte (14)