Bruksanvisning Bremshey BE5 Motionscykel

Behöver du en bruksanvisning för en Bremshey BE5 Motionscykel? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 2.23 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Bremshey BE5 Motionscykel genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Bremshey-produkt?
Ja Nej
50%
50%
2 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Min motionscykel ger ifrån sig ett tickande ljud när jag trampar, vad kan jag göra åt det? Verifierad
I de flesta fall förorsakas ljudet av pedalerna. Du kan antagligen lösa det genom att ta loss pedalerna och montera dit dem igen. Det kan också hända att det sitter en lös kabel inuti höljet som kommer i kontakt med rörliga delar. Ta loss höljet och fäst kabeln på rätt sätt eller se till att den inte kommer i kontakt med rörliga delar.

Detta hjälpte (718)
Vilka muskler tränas när du använder en träningscykel? Verifierad
När du använder en träningscykel på rätt sätt tränar du mag-, gluteal- och benmuskler.

Detta hjälpte (352)

Delta i konversationen om denna produkt

Stephen Streeter 27-01-2021
Hej jag har en Bremshey BE5 motionscykel Displayen fungerar förutom hastigheten/rpm som inte visar något värde och bara blinkar mellan hastighet och rpm när man trampar allt annat är bra det är lite frustrerande så alla idéer tas tacksamt emot

svara | Detta hjälpte (1)(Translated by Google)
Johan1.bergman@outlook.co 08-02-2020
Bäst: Jag skulle vilja installera en app så att du kan se på iPad. Att det ser ut som att du cyklar ute. Och du kan välja cykelväg dit du vill cykla. Min motionscykel är en Bentley be 5. Finns det en sådan app? Bästa hälsningar från Johan.

svara | Detta hjälpte (0)(Translated by Google)
Denna bruksanvisning gavs ursprungligen ut av Bremshey.
Bruksanvisning Bremshey BE5 Motionscykel