Bruksanvisning Thetford C-250 Toalett

Behöver du en bruksanvisning för din Thetford C-250 Toalett? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis på svenska. Den här produkten har för närvarande 2 vanliga frågor, 3 kommentarer och har 2 röster med ett genomsnittligt produktbetyg på 100/100. Om det här inte är bruksanvisningen du vill ha, vänligen kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

C-250
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 2.91 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Thetford C-250 Toalett genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med Thetford C-250 Toalett?
Ja Nej
100%
0%
2 röster

Delta i konversationen om denna produkt

Här kan du dela vad du tycker om Thetford C-250 Toalett. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.

Robin Envall 05-04-2023
Min toalett läcker vatten ner i utrymmet för WC-tanken. För att se vad som är fel vill jag ta bort luckan i plast som sitter på baksidan av skålen. Hur får jag bort den luckan?

svara | Detta hjälpte (5)
MICHAEL HALL 14-11-2023
VATTEN SOM LÄCKER IN I SKÅLEN FRÅN VATTENUTSLUTET I SKÅLEN ÄVEN MED PUMPEN AVSTÄNGD MIN MODET ÄR EN C250CS..

svara | Detta hjälpte (1) (Översatt av Google)
ravaux thierry 15-09-2023
Hej, hur man lägger till den elektriska modellen till en standardmodell; Tack

svara | Detta hjälpte (0) (Översatt av Google)

Mer om denna bruksanvisning

Vi förstår att det är trevligt att ha en pappersbruksanvisning för din Thetford C-250 Toalett. Du kan alltid ladda ner bruksanvisningen från vår hemsida och skriva ut den själv. Om du vill ha en originalbruksanvisning rekommenderar vi att du kontaktar Thetford. De kanske kan tillhandahålla en originalbruksanvisning. Letar du efter bruksanvisningen för din Thetford C-250 Toalett på ett annat språk? Välj ditt föredragna språk på vår hemsida och sök efter modellnumret för att se om vi har det tillgängligt.

Specifikationer

Märke Thetford
Modell C-250
Kategori Toaletten
Filtyp PDF
Filstorlek 2.91 MB

Alla bruksanvisningar för Thetford Toaletten
Fler bruksanvisningar för Toaletten

Vanliga frågor om Thetford C-250 Toalett

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad är den idealiska höjden på en toalett? Verifierad

Toalettens standardhöjd är cirka 40 cm. En stående toalett ställs ofta i denna höjd och en vägghängd toalett kan monteras på en annan höjd om så önskas.

Detta hjälpte (73) Läs mer

Det finns sprickor i min keramiska toalett, kan jag fortfarande använda den? Verifierad

En spricka i en keramisk toalett betyder inte alltid att den måste bytas ut, men den behöver repareras. Beroende på sprickan kan det släppa igenom vatten över tiden, eventuellt ytterligare skada toaletten eller skada golvet.

Detta hjälpte (69) Läs mer
Bruksanvisning Thetford C-250 Toalett

Relaterade produkter

Relaterade kategorier