Bruksanvisningar för REV Brandvarnare

Nedan hittar du alla modeller för REV Brandvarnare för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Var ska jag montera min brandvarnare? Verifierad

Det beror på situationen men i ett hem är det bäst att installera en brandvarnare på varje våning. Installera den gärna i hallen eller andra utrymmen som sammanbinder olika rum. Placera aldrig brandvarnaren precis bredvid köket eller badrummet. Håll även minst 30 cm avstånd mellan en brandvarnare och en lampa.

Detta hjälpte (300) Läs mer

Kan jag använda ljus om jag har en rökdetektor? Verifierad

Detta beror delvis på rökdetektorns känslighet. I många fall kan ett ljus användas så länge det inte placeras i närheten av rökdetektorn. När ljuset blåses ut kan det bildas rök som kan utlösa rökdetektorn.

Detta hjälpte (60) Läs mer

Är en rökdetektor densamma som en kolmonoxiddetektor? Verifierad

Nej! En rökdetektor fungerar inte som en kolmonoxiddetektor och tvärtom.

Detta hjälpte (37) Läs mer

Senaste kommentarerna

Bruksanvisning REV 205003 Brandvarnare
Tina 01-07-2022
varje cca. I 30 sekunder ger min brandvarnare ett kort ljud och blinkar rött. Detta löstes först när jag bytte batteri men efter några dagar startade det upp igen. Vad betyder det här?


(Översatt av Google)
REV 205003 Brandvarnare
Bruksanvisning REV LM-107B Brandvarnare
Diogo 25-07-2020
Min rökdetektor går alltid på av sig själv trots att det inte finns någon rök


(Översatt av Google)
REV LM-107B Brandvarnare