Bruksanvisning Cinderella Classic Toalett

Behöver du en bruksanvisning för en Cinderella Classic Toalett? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

ELEKTRISK FÖRBRÄNNINGSTOALETT
Bruksanvisning
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 0.9 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Cinderella Classic Toalett genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med Cinderella Classic Toalett?
Ja Nej
70%
30%
10 röster

Mer om denna bruksanvisning

Vi förstår att det är trevligt att ha en pappersmanual för din Cinderella Classic Toalett. Du kan alltid ladda ner manualen från vår hemsida och skriva ut den själv. Om du vill ha en originalmanual rekommenderar vi att du kontaktar Cinderella. De kanske kan tillhandahålla en originalhandbok. Letar du efter manualen för din Cinderella Classic Toalett på ett annat språk? Välj ditt föredragna språk på vår hemsida och sök efter modellnumret för att se om vi har det tillgängligt.

Specifikationer

Märke Cinderella
Modell Classic
Kategori Toaletten
Filtyp PDF
Filstorlek 0.9 MB

Alla manualer för Cinderella Toaletten
Fler manualer för Toaletten

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad är den idealiska höjden på en toalett? Verifierad

Toalettens standardhöjd är cirka 40 cm. En stående toalett ställs ofta i denna höjd och en vägghängd toalett kan monteras på en annan höjd om så önskas.

Detta hjälpte (62) Läs mer

Det finns sprickor i min keramiska toalett, kan jag fortfarande använda den? Verifierad

En spricka i en keramisk toalett betyder inte alltid att den måste bytas ut, men den behöver repareras. Beroende på sprickan kan det släppa igenom vatten över tiden, eventuellt ytterligare skada toaletten eller skada golvet.

Detta hjälpte (57) Läs mer

Delta i konversationen om denna produkt

Här kan du dela vad du tycker om Cinderella Classic Toalett. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.

P A Norberg 26-06-2020
Cinderella Classic, bränner i ca 1 minut för att sedan larma och lägga av. Säkringen har inte löst ut.

svara | Detta hjälpte (13)
Bruksanvisning Cinderella Classic Toalett

Relaterade produkter

Relaterade kategorier