Bruksanvisning Acco-Rexel P185 Dokumentförstörare

Behöver du en bruksanvisning för en Acco-Rexel P185 Dokumentförstörare? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 0.72 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Acco-Rexel P185 Dokumentförstörare genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Acco-Rexel-produkt?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Varför stoppar min pappersförstörare efter en viss period? Verifierad
Pappersförstörare måste svalna efter ett tag för att förhindra överhettning. Tiden som enheten kan fungera innan den behöver svalna varierar mellan olika märken och modeller.

Detta hjälpte (537)
Hur ofta ska jag olja min pappersförstörare? Verifierad
Vid tillfällig användning räcker det med att olja pappersförstöraren en gång varannan månad. Med (mycket) regelbunden användning kanske du märker att maskinen har svårt att strimla eller att papper fastnar lätt. Detta är tecken på att maskinen ska oljas.

Detta hjälpte (167)

Delta i konversationen om denna produkt

Denna bruksanvisning gavs ursprungligen ut av Acco-Rexel.
Bruksanvisning Acco-Rexel P185 Dokumentförstörare