Bruksanvisningar för Dahle Dokumentförstörare

Nedan hittar du alla modeller för Dahle Dokumentförstörare för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Varför stoppar min pappersförstörare efter en viss period? Verifierad
Pappersförstörare måste svalna efter ett tag för att förhindra överhettning. Tiden som enheten kan fungera innan den behöver svalna varierar mellan olika märken och modeller.

Detta hjälpte (399)
Hur ofta ska jag olja min pappersförstörare? Verifierad
Vid tillfällig användning räcker det med att olja pappersförstöraren en gång varannan månad. Med (mycket) regelbunden användning kanske du märker att maskinen har svårt att strimla eller att papper fastnar lätt. Detta är tecken på att maskinen ska oljas.

Detta hjälpte (22)
Kan jag använda WD-40 för att smörja en Dahle-dokumentförstörare? Verifierad
Nej, WD-40 är en typ av olja som göra att papper fastnar och blockerar maskinen. Använd endast smörjmedel som rekommenderas av Dahle för att smörja dokumentförstöraren.

Detta hjälpte (18)
Kan jag koppla in en Dahle-dokumentförstörare i ett grenuttag eller en förlängningssladd? Verifierad
Ned, en Dahle-dokumentförstörare ska kopplas in direkt i ett vägguttag. Om dokumentförstöraren kopplas in i ett grenuttag eller en förlängningssladd kan den skadas och garantin upphävas.

Detta hjälpte (1)