Bruksanvisningar för Dokumentförstörare

Nedan hittar du alla märken för Dokumentförstörare för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Klicka på ett märke för att se en lista med alla modeller. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns ditt märke inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Varför stoppar min pappersförstörare efter en viss period? Verifierad

Pappersförstörare måste svalna efter ett tag för att förhindra överhettning. Tiden som enheten kan fungera innan den behöver svalna varierar mellan olika märken och modeller.

Detta hjälpte (812) Läs mer

Hur ofta ska jag olja min pappersförstörare? Verifierad

Vid tillfällig användning räcker det med att olja pappersförstöraren en gång varannan månad. Med (mycket) regelbunden användning kanske du märker att maskinen har svårt att strimla eller att papper fastnar lätt. Detta är tecken på att maskinen ska oljas.

Detta hjälpte (436) Läs mer