Bruksanvisningar för Acuvue Kontaktlinser

Nedan hittar du alla modeller för Acuvue Kontaktlinser för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Kan jag förvara mina kontaktlinser i vanligt kranvatten? Verifierad
Nej, absolut inte. Kranvatten kan innehålla bakterier som kan orsaka infektioner. Förvara alltid kontaktlinserna i kontaktlinsvätska.

Detta hjälpte (0)
Vad är skillnaden mellan hårda och mjuka kontaktlinser? Verifierad
Det finns äldre och nyare hårda linser. De äldre linserna var tillverkade av PMMA och släppte inte syre ordentligt. Detta gjorde ögonen mer trötta och irriterade. Nyare hårda linser har inte det här problemet längre. De är mindre bekväma och dyrare än mjuka linser, men håller längre. Mjuka linser används mest nuförtiden. De är billigare och bekvämare. Men de blir också smutsiga lättare och kan vara svårare att använda.

Detta hjälpte (0)