Bruksanvisning Truma Therme Varmvattenberedare

Behöver du en bruksanvisning för din Truma Therme Varmvattenberedare? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis på svenska. Den här produkten har för närvarande 5 vanliga frågor, 3 kommentarer och har 2 röster med ett genomsnittligt produktbetyg på 100/100. Om det här inte är bruksanvisningen du vill ha, vänligen kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

Bruksanvisning
Monteringsanvisning
Skall medföras i fordonet!
Therme Varmvattenberedare
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 0.69 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Truma Therme Varmvattenberedare genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med Truma Therme Varmvattenberedare?
Ja Nej
100%
0%
2 röster

Delta i konversationen om denna produkt

Här kan du dela vad du tycker om Truma Therme Varmvattenberedare. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.

Hans Olov Karlsson 22-11-2021
Efter att ha haft en väl fungerande varmvattenberedare, vvb, så började den läcka i somras, antagligen frostskada. Jag tänkte köpa behållare och sätta in den gamla elpatronen och värmeväxlare för luften i den nya behållaren. Är det klokt att göra så eller är det nåt jag behöver fundera på?

svara | Detta hjälpte (0)
Hans Olov Karlsson 22-11-2021
Efter att ha haft en väl fungerande varmvattenberedare, vvb, så började den läcka i somras, antagligen frostskada. Jag tänkte köpa behållare och sätta in den gamla elpatronen och värmeväxlare för luften i den nya behållaren. Är det klokt att göra så eller är det nåt jag behöver fundera på?

svara | Detta hjälpte (0)
Håkan Järvelid 15-05-2024
För en tid sedan bytte Hymer Center i Lomma värmesystem i vår Hymer Van 572 till Truma iNet X Panel. Vi har inte fått några instruktioner om vattnet. Det finns två avtappningskranar. Ska de vara stängda i sommarläget, eller ska de vara öppna. Jag får inget svar från verkstaden.

svara | Detta hjälpte (0)

Mer om denna bruksanvisning

Vi förstår att det är trevligt att ha en pappersbruksanvisning för din Truma Therme Varmvattenberedare. Du kan alltid ladda ner bruksanvisningen från vår hemsida och skriva ut den själv. Om du vill ha en originalbruksanvisning rekommenderar vi att du kontaktar Truma. De kanske kan tillhandahålla en originalbruksanvisning. Letar du efter bruksanvisningen för din Truma Therme Varmvattenberedare på ett annat språk? Välj ditt föredragna språk på vår hemsida och sök efter modellnumret för att se om vi har det tillgängligt.

Specifikationer

Märke Truma
Modell Therme
Kategori Varmvattenberedare
Filtyp PDF
Filstorlek 0.69 MB

Alla bruksanvisningar för Truma Varmvattenberedare
Fler bruksanvisningar för Varmvattenberedare

Vanliga frågor om Truma Therme Varmvattenberedare

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Min panna producerar bara ljummet vatten, varför är det? Verifierad

Detta innebär förmodligen att termostaten är trasig. Kontakta tillverkaren för råd.

Detta hjälpte (1021) Läs mer

Är det praktiskt att stänga av varmvattenberedaren på semestern eller när jag är borta en längre tid? Verifierad

Många moderna varmvattenberedare är mycket energisnåla. Under en frånvaro eller semester som varar 1 vecka eller mindre går det åt mer energi att värma upp vattnet igen än att hålla det vid den aktuella temperaturen. Under en frånvaro eller semester som varar längre än en vecka, kan det vara smart att stänga av varmvattenberedaren.

Detta hjälpte (357) Läs mer

Det kommer vatten från tryckavlastningsventilen, är det normalt? Verifierad

Ja, en panna är ett tryckkärl. När trycket blir för högt sänker pannan detta genom att släppa ut vatten genom tryckavlastningsventilen. Pannans installatör ska ha anslutit ordentligt dränering.

Detta hjälpte (343) Läs mer

Var är det bäst att installera en varmvattenberedare? Verifierad

Det bästa stället att installera varmvattenberedaren är i närheten av den plats där mest varmvatten används (dvs. badrummet). Då garanteras snabb leverans av varmvatten och minimal värmeförlust.

Detta hjälpte (209) Läs mer

Vad är skillnaden mellan en panna och en gaspanna? Verifierad

En panna värmer upp vattnet innan du vill använda det. En gaspanna värmer vattnet i det ögonblick som det behövs. Det betyder att med en vanlig panna kan du ta slut på varmt vatten när behållaren är tom.

Detta hjälpte (145) Läs mer
Bruksanvisning Truma Therme Varmvattenberedare

Relaterade produkter

Relaterade kategorier