Bruksanvisning Nikon Coolpix A300 Digitalkamera

Behöver du en bruksanvisning för din Nikon Coolpix A300 Digitalkamera? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis på svenska. Den här produkten har för närvarande 7 vanliga frågor, 2 kommentarer och har 0 röster. Om det här inte är bruksanvisningen du vill ha, vänligen kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

DIGITALKAMERA
Referenshandbok
Läs denna handbok noggrant innan du använder
kameran.
För att säkerställa korrekt användning av kameran, se till
att läsa ”För säkerhets skull” (sida vi).
Efter att du har läst denna handbok, förvara den på en
lättillgänglig plats som framtida referens.
Sv
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 4.57 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Nikon Coolpix A300 Digitalkamera genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med Nikon Coolpix A300 Digitalkamera?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Delta i konversationen om denna produkt

Här kan du dela vad du tycker om Nikon Coolpix A300 Digitalkamera. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.

Henk Boerhof 25-10-2021
om jag vill se bilden taget igen blir bilden svart efter ett antal bilder och meddelandet att det inte finns några inspelningar tillgängliga hur är det möjligt när det finns tillräckligt med bilder på den.

svara | Detta hjälpte (0) (Översatt av Google)
Martin Flamer 03-04-2024
Jag skulle vilja ha en ersättare Manuel för Coolpix 300. Jag förlorade min ursprungliga 7364 Trentino Way Boynton Beach Fla 33472

svara | Detta hjälpte (0) (Översatt av Google)

Mer om denna bruksanvisning

Vi förstår att det är trevligt att ha en pappersbruksanvisning för din Nikon Coolpix A300 Digitalkamera. Du kan alltid ladda ner bruksanvisningen från vår hemsida och skriva ut den själv. Om du vill ha en originalbruksanvisning rekommenderar vi att du kontaktar Nikon. De kanske kan tillhandahålla en originalbruksanvisning. Letar du efter bruksanvisningen för din Nikon Coolpix A300 Digitalkamera på ett annat språk? Välj ditt föredragna språk på vår hemsida och sök efter modellnumret för att se om vi har det tillgängligt.

Specifikationer

Märke Nikon
Modell Coolpix A300
Kategori Digitalkameror
Filtyp PDF
Filstorlek 4.57 MB

Alla bruksanvisningar för Nikon Digitalkameror
Fler bruksanvisningar för Digitalkameror

Vanliga frågor om Nikon Coolpix A300 Digitalkamera

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur kan jag förhindra "röda ögon" i mina bilder? Verifierad

"Röda ögon"-fenomenet orsakas av att för mycket ljus på för kort tid når ögonen på personerna i bilden. Denna effekt är ännu starkare i en mörk atmosfär. Följande kan göras för att förhindra det: Låt inte folk titta direkt i kameran, skapa mer ljus, ta bilden närmare motivet eller minska användningen av zoomfunktionen.

Detta hjälpte (273) Läs mer

Vad är en megapixel? Verifierad

En megapixel (MP) motsvarar en miljon pixlar Megapixlar används bland annat för att indikera upplösningen hos digitalkameror och videokameror. En kamera som producerar bilder på 1280x960 pixlar har till exempel en upplösning på cirka 1,3 MP. Även om det finns många faktorer som påverkar bildkvaliteten kan det sägas att fler megapixlar ger en en bättre bild.

Detta hjälpte (249) Läs mer

Måste jag ladda ur litiumjonbatteriet helt innan jag laddar upp det igen? Verifierad

Nej, det behövs inte. Det rekommenderades förr i tiden, med gamla batterier. Litiumjonbatterier kan laddas efter användningen och när som helst kopplas loss från laddaren.

Detta hjälpte (221) Läs mer

Vad står SD för? Verifierad

SD står för Secure Digital. SD-kort är standardlagringsmediet för många digitalkameror.

Detta hjälpte (196) Läs mer

Ett batteri i min enhet är oxiderat, kan jag fortfarande använda det säkert? Verifierad

Ja, enheten kan fortfarande användas säkert. Ta först bort det oxiderade batteriet. Använd aldrig bara händer för att göra detta. Rengör sedan batterifacket med en bomullspinne doppad i ättika eller citronsaft. Låt det torka och sätt i nya batterier.

Detta hjälpte (187) Läs mer

Hur ska man förvara litiumjonbatterier som man inte använder under en längre period? Verifierad

Bästa sätt att förvara ett litiumjonbatteri är vid en temperatur mellan +5 °C och 45 °C. Det är också en god idé att se till att batteriet är laddat till cirka 67 % innan det läggs undan för förvaring.

Detta hjälpte (177) Läs mer

Under vilka förhållanden fungerar mitt litiumjonbatteri optimalt? Verifierad

Litiumjonbatterier fungerar bäst vid en temperatur mellan 5 °C och 45 °C. Vid mycket kallt eller varmt väder kan du märka att batteriet tar slut snabbare. Vi rekommenderar att inte ladda batteriet vid temperaturer under +5 °C eller över +45 °C.

Detta hjälpte (166) Läs mer
Bruksanvisning Nikon Coolpix A300 Digitalkamera

Relaterade produkter

Relaterade kategorier