Bruksanvisning MarQuant 150-058 Metalldetektor

Behöver du en bruksanvisning för en MarQuant 150-058 Metalldetektor? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 1.42 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om MarQuant 150-058 Metalldetektor genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna MarQuant-produkt?
Ja Nej
50%
50%
2 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur djupt kan en metalldetektor söka? Verifierad
Hur djupt en metalldetektor kan söka beror på ett antal saker, som storleken på objektet, marktypen, ytförhållandena och inställningarna på metalldetektorn. Det maximala detekterbara djupet på ett mynt med en professionell metalldetektor är cirka 70 cm. Stora föremål kan hittas upp till 40 meters djup med en professionell metalldetektor. En speciell sökspole, tillgänglig för de flesta metalldetektorer, kan lägga till 25% av detektionsdjupet.

Detta hjälpte (20)
Vad är målidentifiering? Verifierad
Målidentifiering indikerar vilken typ av metall föremålet är troligtvis tillverkat av. Digitala metalldetektorer hur ett nummer på skärmen för att visa den troliga typen av metall. De flesta metalldetektorer använder tonidentifiering. Det betyder att detektorerna producerar olika toner för olika typer av metall. Järn är ofta lågt och guld är ofta högt.

Detta hjälpte (16)

Delta i konversationen om denna produkt

Bruksanvisning MarQuant 150-058 Metalldetektor