Bruksanvisningar för MarQuant Metalldetektorer

Nedan hittar du alla modeller för MarQuant Metalldetektorer för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur djupt kan en metalldetektor söka? Verifierad
Hur djupt en metalldetektor kan söka beror på ett antal saker, som storleken på objektet, marktypen, ytförhållandena och inställningarna på metalldetektorn. Det maximala detekterbara djupet på ett mynt med en professionell metalldetektor är cirka 70 cm. Stora föremål kan hittas upp till 40 meters djup med en professionell metalldetektor. En speciell sökspole, tillgänglig för de flesta metalldetektorer, kan lägga till 25% av detektionsdjupet.

Detta hjälpte (31) Läs mer
Vad är målidentifiering? Verifierad
Målidentifiering indikerar vilken typ av metall föremålet är troligtvis tillverkat av. Digitala metalldetektorer hur ett nummer på skärmen för att visa den troliga typen av metall. De flesta metalldetektorer använder tonidentifiering. Det betyder att detektorerna producerar olika toner för olika typer av metall. Järn är ofta lågt och guld är ofta högt.

Detta hjälpte (29) Läs mer