Bruksanvisning Lego set 8448 Technic Superbil

Behöver du bygginstruktioner för din Lego set 8448 Technic Superbil? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bygginstruktionerna gratis. Den här produkten har för närvarande 10 vanliga frågor, 2 kommentarer och har 1 röst med ett genomsnittligt produktbetyg på 100/100. Om detta inte är bygginstruktionerna du vill ha, vänligen kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 35.1 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Lego set 8448 Technic Superbil genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med Lego set 8448 Technic Superbil?
Ja Nej
100%
0%
1 röst

Delta i konversationen om denna produkt

Här kan du dela vad du tycker om Lego set 8448 Technic Superbil. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.

[email protected] 28-12-2023
Hej, jag köpte en technic 8448 i julklapp med förutsättningen att box 1 hade öppnats. Innan jag börjar montera det här odjuret kan du berätta för mig hur många bitar som ska finnas i ruta #1 Tack, Stu

svara | Detta hjälpte (0) (Översatt av Google)
Klaus Ritter 11-06-2024
Finns det en motor för fordon 8448?

svara | Detta hjälpte (0) (Översatt av Google)

Mer om denna bruksanvisning

Vi förstår att det är trevligt att ha en pappersbruksanvisning för din Lego set 8448 Technic Superbil. Du kan alltid ladda ner bruksanvisningen från vår hemsida och skriva ut den själv. Om du vill ha en originalbruksanvisning rekommenderar vi att du kontaktar Lego. De kanske kan tillhandahålla en originalbruksanvisning. Letar du efter bruksanvisningen för din Lego set 8448 Technic Superbil på ett annat språk? Välj ditt föredragna språk på vår hemsida och sök efter modellnumret för att se om vi har det tillgängligt.

Specifikationer

Märke Lego
Modell set 8448 Technic Super car
Kategori
Filtyp PDF
Filstorlek 35.1 MB

Alla bruksanvisningar för Lego Technic
Fler bruksanvisningar för Lego

Vanliga frågor om Lego set 8448 Technic Superbil

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Det saknas en Lego-bit i mitt set. Var kan jag beställa extra delar? Verifierad

Lego har en tjänst där man kan beställa extra bitar eller ta kontakt om bitar saknas i ett Lego-set. Ta en titt på deras hemsida för mer information.

Detta hjälpte (4700) Läs mer

Hur kan jag förhindra att min Lego-leksaker missfärgas? Verifierad

De två största bidragande orsakerna till missfärgningen av plasten i Lego-leksaker är långvarig exponering för solljus och cigarettrök. Försök att minimera dessa när du lagrar din Lego.

Detta hjälpte (1804) Läs mer

Vad är det bästa sättet att rengöra mina Legobitar? Verifierad

Lego råder dig att rengöra bitarna för hand med lite vatten (inte varmare än 40 ° C) och ett milt rengöringsmedel. Placera aldrig legobitarna i en tvättmaskin eller en diskmaskin. Låt bitarna lufttorka efteråt. Elektriska delar får endast rengöras med torr trasa.

Detta hjälpte (1682) Läs mer

När jag har byggt ett nytt Lego-set blir det alltid några små bitar över. Glömde jag att använda dem? Verifierad

Nej, många nya Lego-set innehåller extra småbitar.

Detta hjälpte (1416) Läs mer

Vad är det bästa sättet att fästa klistermärken på Lego? Verifierad

För att kunna flytta klistermärket kan man använda lite glasrengöringsmedel på biten innan man börjar. När klistermärket sitter på rätt plats, låt det torka, så fäster det.

Detta hjälpte (1225) Läs mer

Var hittar jag en dellista över min Lego-uppsättning? Verifierad

Många moderna Lego-instruktioner innehåller en dellista i slutet av häftet. När det gäller flera broschyrer kan listan hittas mitt i PDF-filen.

Detta hjälpte (1173) Läs mer

Kan Lego- och Duplo-bitar användas tillsammans? Verifierad

Ja, Lego- och Duplo-bitar är kompatibla. Lego-bitar passar på Duplo-bitar med ihåliga knoppar. Duplo passar bäst på stora Lego-bitar och kan lossna från de mindre.

Detta hjälpte (1055) Läs mer

Från vilken ålder lämpar sig Lego att leka med? Verifierad

De flesta Lego-set passar barn från 4 år och uppåt eftersom de innehåller smådelar. Den speciella Duplo-serien passar barn från 1,5 års ålder. På varje låda står det vilken ålder som leksaken är avsedd för.

Detta hjälpte (990) Läs mer

Var hittar jag instruktionerna för den alternativa modellen för min Lego Technic-set? Verifierad

Vi har kombinerat instruktionerna för de alternativa modellerna med de för huvudmodellen. Bläddra förbi de vanliga instruktionerna för att se den alternativa modellen.

Detta hjälpte (357) Läs mer

Var kan jag hitta mer information om mitt Lego-set eller en Lego-del? Verifierad

Om du vill veta mer om ett Lego-set eller -del, till exempel från vilket år det är, hur många bitar ett set har, reservdelar eller i vilka andra set en viss del kan hittas, är BrickLink.com det bästa stället. BrickLink.com är en webbplats med nästan all information om Lego set och delar och är en del av Lego Group.

Detta hjälpte (86) Läs mer
Bruksanvisning Lego set 8448 Technic Superbil

Relaterade produkter

Relaterade kategorier