Lego

Härunder hittar du Lego-satserna som vi har bygginstruktioner för. Klicka på den sats som du vill ha. Om din Lego-sats inte står här, skicka oss då ett meddelande, så ska vi söka upp instruktionen för dig.

Vanliga frågor

Det saknas en Lego-bit i mitt set. Var kan jag beställa extra delar?
Lego har en tjänst där man kan beställa extra bitar eller ta kontakt om bitar saknas i ett Lego-set. Ta en titt på deras hemsida för mer information.

Det var till hjälp (1117)
Vad är det bästa sättet att rengöra mina Legobitar?
Lego råder dig att rengöra bitarna för hand med lite vatten (inte varmare än 40 ° C) och ett milt rengöringsmedel. Placera aldrig legobitarna i en tvättmaskin eller en diskmaskin. Låt bitarna lufttorka efteråt. Elektriska delar får endast rengöras med torr trasa.

Det var till hjälp (339)
Hur kan jag förhindra att min Lego-leksaker missfärgas?
De två största bidragande orsakerna till missfärgningen av plasten i Lego-leksaker är långvarig exponering för solljus och cigarettrök. Försök att minimera dessa när du lagrar din Lego.

Det var till hjälp (275)
Vad är det bästa sättet att fästa klistermärken på Lego?
För att kunna flytta klistermärket kan man använda lite glasrengöringsmedel på biten innan man börjar. När klistermärket sitter på rätt plats, låt det torka, så fäster det.

Det var till hjälp (112)
Kan Lego- och Duplo-bitar användas tillsammans?
Ja, Lego- och Duplo-bitar är kompatibla. Lego-bitar passar på Duplo-bitar med ihåliga knoppar. Duplo passar bäst på stora Lego-bitar och kan lossna från de mindre.

Det var till hjälp (96)
När jag har byggt ett nytt Lego-set blir det alltid några små bitar över. Glömde jag att använda dem?
Nej, många nya Lego-set innehåller extra småbitar.

Det var till hjälp (62)
Från vilken ålder lämpar sig Lego att leka med?
De flesta Lego-set passar barn från 4 år och uppåt eftersom de innehåller smådelar. Den speciella Duplo-serien passar barn från 1,5 års ålder. På varje låda står det vilken ålder som leksaken är avsedd för.

Det var till hjälp (31)