Bruksanvisningar för Gustavsberg Toaletten

Nedan hittar du alla modeller för Gustavsberg Toaletten för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad är den idealiska höjden på en toalett? Verifierad

Toalettens standardhöjd är cirka 40 cm. En stående toalett ställs ofta i denna höjd och en vägghängd toalett kan monteras på en annan höjd om så önskas.

Detta hjälpte (73) Läs mer

Det finns sprickor i min keramiska toalett, kan jag fortfarande använda den? Verifierad

En spricka i en keramisk toalett betyder inte alltid att den måste bytas ut, men den behöver repareras. Beroende på sprickan kan det släppa igenom vatten över tiden, eventuellt ytterligare skada toaletten eller skada golvet.

Detta hjälpte (69) Läs mer

Senaste kommentarerna

Bruksanvisning Gustavsberg 5G84 Toalett
Nuyttens Danny 08-06-2023
Vår tryckknappstoalett, utan lock, fortsätter att gå. Hur kan vi lösa detta eftersom vi inte kan öppna ett lock? Vänligen tillhandahåll en manual för detta.


(Översatt av Google)
Gustavsberg 5G84 Toalett
Bruksanvisning Gustavsberg Nordic Toalett
Wivian Hertz 30-03-2023
Jag har en Gustavbergs toalett utan lock men med toppspolning. Skulle vilja ha en avkalkningspinne i cisternen, men hur??


(Översatt av Google)
Gustavsberg Nordic Toalett
Bruksanvisning Gustavsberg Nautic Toalett
Сергей 15-02-2023
Läckande vatten från en fylld tank


(Översatt av Google)
Gustavsberg Nautic Toalett
Bruksanvisning Gustavsberg Nordic Toalett
Виктор Валерьевич Каталов 23-08-2022
Toaletten installerades 2005 och nyligen började problem med att fylla tanken, den överlappar inte. För fem år sedan sprack plasttoalettsitsen, ersatt med originalet.


(Översatt av Google)
Gustavsberg Nordic Toalett
Bruksanvisning Gustavsberg Nordic Toalett
K.Wasserkampf 10-05-2022
Hallå , Tyvärr kan inte ens experter öppna cisternlocket! Äldre modell, tidigt 90-tal genom åren! Spolknapp på toppen av cisternen. Tyvärr kan jag inte lägga till några bilder här!? Snälla hjälp , installationsprogrammet gick tillbaka till ingen nytta... satt kan jag göra?


(Översatt av Google)
Gustavsberg Nordic Toalett