Bruksanvisning Fendt Platin 495 TG (2011) Husvagn

Behöver du en bruksanvisning för din Fendt Platin 495 TG (2011) Husvagn? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis på svenska. Den här produkten har för närvarande 2 vanliga frågor, 0 kommentarer och har 0 röster. Om det här inte är bruksanvisningen du vill ha, vänligen kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

INSTRUKTIONSBOK
INSTRUKTIONSBOK
CARAVAN
CARAVAN
Stand: 07/2011
S
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 2.65 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Fendt Platin 495 TG (2011) Husvagn genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med Fendt Platin 495 TG (2011) Husvagn?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Delta i konversationen om denna produkt

Här kan du dela vad du tycker om Fendt Platin 495 TG (2011) Husvagn. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.

Mer om denna bruksanvisning

Vi förstår att det är trevligt att ha en pappersbruksanvisning för din Fendt Platin 495 TG (2011) Husvagn. Du kan alltid ladda ner bruksanvisningen från vår hemsida och skriva ut den själv. Om du vill ha en originalbruksanvisning rekommenderar vi att du kontaktar Fendt. De kanske kan tillhandahålla en originalbruksanvisning. Letar du efter bruksanvisningen för din Fendt Platin 495 TG (2011) Husvagn på ett annat språk? Välj ditt föredragna språk på vår hemsida och sök efter modellnumret för att se om vi har det tillgängligt.

Specifikationer

Märke Fendt
Modell Platin 495 TG (2011)
Kategori Husvagnar
Filtyp PDF
Filstorlek 2.65 MB

Alla bruksanvisningar för Fendt Husvagnar
Fler bruksanvisningar för Husvagnar

Vanliga frågor om Fendt Platin 495 TG (2011) Husvagn

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad ska jag tänka på när jag ställer min husvagn i vinterförvaring? Verifierad

Se till att allt vatten avlägsnas från pannor, tankar och toaletter. Det är också klokt att ta bort batteriet. Förvara detta på en varm plats och använd en sippelladdare för att hålla den laddad. Däcktrycket kan minska på grund av kylan, vilket gör det till en bra idé att höja trycket med 0,5 bar före lagring. Det kan också vara en bra idé att placera en fuktabsorberare i husvagnen under lagring.

Detta hjälpte (333) Läs mer

Hur länge kan en husvagn stå ute? Verifierad

En husvagn är gjord för att stå ute och kan därför stå ute. Men när husvagnen inte används är det bättre att förvara den torrt och täckt. Detta förlänger livslängden på husvagnen. Om husvagnen står ute en längre tid kan den ta skada. Solen kan till exempel torka ut tätningsgummi och mossa kan bildas. Ett alternativ till förvaring kan vara att sätta ett skyddsöverdrag över husvagnen.

Detta hjälpte (26) Läs mer
Bruksanvisning Fendt Platin 495 TG (2011) Husvagn