Bruksanvisningar för Cabby Husvagnar

Nedan hittar du alla modeller för Cabby Husvagnar för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad ska jag tänka på när jag ställer min husvagn i vinterförvaring? Verifierad

Se till att allt vatten avlägsnas från pannor, tankar och toaletter. Det är också klokt att ta bort batteriet. Förvara detta på en varm plats och använd en sippelladdare för att hålla den laddad. Däcktrycket kan minska på grund av kylan, vilket gör det till en bra idé att höja trycket med 0,5 bar före lagring. Det kan också vara en bra idé att placera en fuktabsorberare i husvagnen under lagring.

Detta hjälpte (317) Läs mer

Hur länge kan en husvagn stå ute? Verifierad

En husvagn är gjord för att stå ute och kan därför stå ute. Men när husvagnen inte används är det bättre att förvara den torrt och täckt. Detta förlänger livslängden på husvagnen. Om husvagnen står ute en längre tid kan den ta skada. Solen kan till exempel torka ut tätningsgummi och mossa kan bildas. Ett alternativ till förvaring kan vara att sätta ett skyddsöverdrag över husvagnen.

Detta hjälpte (8) Läs mer

Senaste kommentarerna

Bruksanvisning Cabby (1998) Husvagn
Patric Karlsson 28-03-2022
Hej, jag har en 555 från -98. Nu har jag fått problem med dörrlåset, efter att ha provat med lås olja ett anta gånger, funderar jag på att byta låset. Men hur tjock är dörren? Och vad är bäst, borra ur cylindern? Tacksam för svar. //patricCabby (1998) Husvagn
Bruksanvisning Cabby (2002) Husvagn
Thomas 20-06-2019
Hej jag undrar varför inte bromsljuset fungerar på vagnen har kollat kontakter o kablar vilket är ok det har fungerat perfekt innan tog bort koppling mellan bil o vagn sen satte jag dit den vid avfärd o då fungerade ej bromsljuset någon som har ett tipsCabby (2002) Husvagn