Bruksanvisning Deltaco PCH90 Arbetsstol

Behöver du en bruksanvisning för din Deltaco PCH90 Arbetsstol? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis på svenska. Den här produkten har för närvarande 2 vanliga frågor, 0 kommentarer och har 0 röster. Om det här inte är bruksanvisningen du vill ha, vänligen kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

No preview available, please use the link
below to download the manual.
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 5.62 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Deltaco PCH90 Arbetsstol genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med Deltaco PCH90 Arbetsstol?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Delta i konversationen om denna produkt

Här kan du dela vad du tycker om Deltaco PCH90 Arbetsstol. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.

Mer om denna bruksanvisning

Vi förstår att det är trevligt att ha en pappersbruksanvisning för din Deltaco PCH90 Arbetsstol. Du kan alltid ladda ner bruksanvisningen från vår hemsida och skriva ut den själv. Om du vill ha en originalbruksanvisning rekommenderar vi att du kontaktar Deltaco. De kanske kan tillhandahålla en originalbruksanvisning. Letar du efter bruksanvisningen för din Deltaco PCH90 Arbetsstol på ett annat språk? Välj ditt föredragna språk på vår hemsida och sök efter modellnumret för att se om vi har det tillgängligt.

Specifikationer

Märke Deltaco
Modell PCH90
Kategori Arbetsstolar
Filtyp PDF
Filstorlek 5.62 MB

Alla bruksanvisningar för Deltaco Arbetsstolar
Fler bruksanvisningar för Arbetsstolar

Vanliga frågor om Deltaco PCH90 Arbetsstol

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad är en idealisk höjd för en kontorsstol i förhållande till ett skrivbord? Verifierad

För att uppnå bästa möjliga hållning, gör så här: ställ in stolen så att du kan sitta med fötterna plant på golvet och låren och underbenen befinner sig i 90 graders vinkel. När du sitter så, nudda nyckelbenen med fingrarna och låt sedan armarna hänga längs med kroppen. Höjden för dina armbågar är en lämplig bordshöjd.

Detta hjälpte (323) Läs mer

Hur många timmar om dagen kan jag sitta i en kontorsstol? Verifierad

Helst ska du inte sitta mer än 8 timmar om dagen. Under dessa timmar rekommenderas starkt att stå upp var 20:e-30:e minut och gå i ungefär en minut innan du sätter dig ner igen.

Detta hjälpte (5) Läs mer
Bruksanvisning Deltaco PCH90 Arbetsstol