Bruksanvisningar för Arbetsstolar

Nedan hittar du alla märken för Arbetsstolar för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Klicka på ett märke för att se en lista med alla modeller. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns ditt märke inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad är en idealisk höjd för en kontorsstol i förhållande till ett skrivbord? Verifierad

För att uppnå bästa möjliga hållning, gör så här: ställ in stolen så att du kan sitta med fötterna plant på golvet och låren och underbenen befinner sig i 90 graders vinkel. När du sitter så, nudda nyckelbenen med fingrarna och låt sedan armarna hänga längs med kroppen. Höjden för dina armbågar är en lämplig bordshöjd.

Detta hjälpte (324) Läs mer

Hur många timmar om dagen kan jag sitta i en kontorsstol? Verifierad

Helst ska du inte sitta mer än 8 timmar om dagen. Under dessa timmar rekommenderas starkt att stå upp var 20:e-30:e minut och gå i ungefär en minut innan du sätter dig ner igen.

Detta hjälpte (5) Läs mer