Bruksanvisningar för Biltema Tangentbord

Nedan hittar du alla modeller för Biltema Tangentbord för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Bokstäverna på tangentbordet finns inte på de platser jag är van vid, varför är det så? Verifierad
De flesta tangentbord använder en QWERTY-layout och står för de sex första bokstäverna på tangentbordet. Det finns dock olika tangentbordslayouter som matchar de specifika behoven för ett visst språk. Det är också möjligt att tangentbordstangenterna har bytts ut. Speciellt med äldre tangentbord är det lätt att göra.

Detta hjälpte (1124)
Vad är det bästa sättet att rengöra mitt tangentbord Verifierad
För aldrig in föremål mellan tangenternas kanter, eftersom detta främst kommer att trycka in smuts och skada tangentbordet. Det är bäst att rengöra tangentbordet med tryckluft medan du håller tangentbordet upp och ner. Knapparnas ovansida kan rengöras med en lätt fuktad trasa.

Detta hjälpte (156)