Bruksanvisning Biltema 24-177 Tangentbord

Behöver du en bruksanvisning för en Biltema 24-177 Tangentbord? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 0.07 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Biltema 24-177 Tangentbord genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Biltema-produkt?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Bokstäverna på tangentbordet finns inte på de platser jag är van vid, varför är det så? Verifierad
De flesta tangentbord använder en QWERTY-layout och står för de sex första bokstäverna på tangentbordet. Det finns dock olika tangentbordslayouter som matchar de specifika behoven för ett visst språk. Det är också möjligt att tangentbordstangenterna har bytts ut. Speciellt med äldre tangentbord är det lätt att göra.

Detta hjälpte (1057)
Vad är det bästa sättet att rengöra mitt tangentbord Verifierad
För aldrig in föremål mellan tangenternas kanter, eftersom detta främst kommer att trycka in smuts och skada tangentbordet. Det är bäst att rengöra tangentbordet med tryckluft medan du håller tangentbordet upp och ner. Knapparnas ovansida kan rengöras med en lätt fuktad trasa.

Detta hjälpte (143)

Delta i konversationen om denna produkt

Bög 13-06-2021
Ja e bök

svara | Detta hjälpte (0)
Bruksanvisning Biltema 24-177 Tangentbord