Canon LEGRIA HF R205 Videokamera

Titta på eller ladda här bruksanvisningen till din Canon LEGRIA HF R205 Videokamera i Svenska. Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för din förfrågan.

Det är möjligt att din produkt måste repareras. Hos ett Repair Café kan den repareras gratis av erfarna frivilliga. Försök med det och leta upp den närmaste filialen.


advertisement

Betyg

Är du nöjd med denna Canon produkt?
Ja Nej
Var först med att betygsätta denna produkt
0 betyg

Vanliga frågor

Vad är en megapixel?
En megapixel (MP) motsvarar en miljon pixlar Megapixlar används bland annat för att indikera upplösningen hos digitalkameror och videokameror. En kamera som producerar bilder på 1280x960 pixlar har till exempel en upplösning på cirka 1,3 MP. Även om det finns många faktorer som påverkar bildkvaliteten kan det sägas att fler megapixlar ger en en bättre bild.

Det var till hjälp (3)
Hur kan jag förhindra "röda ögon" i mina bilder?
"Röda ögon"-fenomenet orsakas av att för mycket ljus på för kort tid når ögonen på personerna i bilden. Denna effekt är ännu starkare i en mörk atmosfär. Följande kan göras för att förhindra det: Låt inte folk titta direkt i kameran, skapa mer ljus, ta bilden närmare motivet eller minska användningen av zoomfunktionen.

Det var till hjälp (2)

Gå med i konversationen om den här produkten