Biltema 24-6771 Bilradio

Behöver du en manual för en Biltema 24-6771 Bilradio? Nedan kan du se och ladda ner PDF-manualen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är manualen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder manualen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

pdf2htmlEX
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna manual om det verkligen är nödvändigt)
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 3,59 MB)

advertisement

Betyg

Berätta vad du tycker om Biltema 24-6771 Bilradio genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Biltema-produkt?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad är DAB+? Verifierad
DAB+ är uppföljaren till FM-signalen och förkortningen står för Digital Audio Broadcasting. Det är en digital signal som möjliggör fler kanaler inom samma bandbredd och enklare växling mellan kanaler.

Detta hjälpte (248)
Vad är det för skillnad mellan FM och AM? Verifierad
FM och AM är båda former av modulering som används för att överföra en signal. FM står för Frekvensmodulering och AM står för Amplitudmodulering. AM är den äldsta formen. Den största skillnaden är att FM-signalen är mycket starkare än AM-signalen.

Detta hjälpte (110)

Delta i konversationen om denna produkt

Denna manual gavs ursprungligen ut av Biltema.