Bruksanvisningar för Bilradio

Nedan hittar du alla märken för Bilradio för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Klicka på ett märke för att se en lista med alla modeller. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns ditt märke inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Vad är DAB+? Verifierad

DAB+ är uppföljaren till FM-signalen och förkortningen står för Digital Audio Broadcasting. Det är en digital signal som möjliggör fler kanaler inom samma bandbredd och enklare växling mellan kanaler.

Detta hjälpte (502) Läs mer

Det finns en CD fast i min bilradio, vad ska jag göra? Verifierad

Vissa bilradioer har en funktion för att mata ut fasta CD-skivor. Stäng av bilen och tryck samtidigt på '' på '' och '' mata ut '' i 10 sekunder. Om detta inte fungerar startar du bilen och försöker igen.

Detta hjälpte (278) Läs mer

Vad är det för skillnad mellan FM och AM? Verifierad

FM och AM är båda former av modulering som används för att överföra en signal. FM står för Frekvensmodulering och AM står för Amplitudmodulering. AM är den äldsta formen. Den största skillnaden är att FM-signalen är mycket starkare än AM-signalen.

Detta hjälpte (276) Läs mer

Vilken bilradio passar min bil? Verifierad

Det finns två standardstorlekar för bilradio, 1-DIN och 2-DIN. 1-DIN är den vanliga tunna versionen och 2-DIN är dubbelt så hög. 2-DIN bilradio har ofta plats för en skärm för att visa navigationsinformation eller spela filmer.

Detta hjälpte (236) Läs mer