Bruksanvisning Beurer BC 28 Blodtrycksmätare

Behöver du en bruksanvisning för din Beurer BC 28 Blodtrycksmätare? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis på svenska. Den här produkten har för närvarande 2 vanliga frågor, 4 kommentarer och har 0 röster. Om det här inte är bruksanvisningen du vill ha, vänligen kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 6.68 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Beurer BC 28 Blodtrycksmätare genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med Beurer BC 28 Blodtrycksmätare?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Delta i konversationen om denna produkt

Här kan du dela vad du tycker om Beurer BC 28 Blodtrycksmätare. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.

Mer om denna bruksanvisning

Vi förstår att det är trevligt att ha en pappersbruksanvisning för din Beurer BC 28 Blodtrycksmätare. Du kan alltid ladda ner bruksanvisningen från vår hemsida och skriva ut den själv. Om du vill ha en originalbruksanvisning rekommenderar vi att du kontaktar Beurer. De kanske kan tillhandahålla en originalbruksanvisning. Letar du efter bruksanvisningen för din Beurer BC 28 Blodtrycksmätare på ett annat språk? Välj ditt föredragna språk på vår hemsida och sök efter modellnumret för att se om vi har det tillgängligt.

Specifikationer

Märke Beurer
Modell BC 28
Kategori Blodtrycksmätare
Filtyp PDF
Filstorlek 6.68 MB

Alla bruksanvisningar för Beurer Blodtrycksmätare
Fler bruksanvisningar för Blodtrycksmätare

Vanliga frågor om Beurer BC 28 Blodtrycksmätare

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Jag har bara mätt mitt blodtryck med en blodtrycksmätare, men vad betraktas som ett "normalt" blodtryck? Verifierad

I allmänhet anses ett systoliskt tryck på 120 och ett diastoliskt tryck på 80 vara normalt eller friskt. Personer i åldern 60 år kan ha något högre blodtryck.

Detta hjälpte (1228) Läs mer

Vad är systoliskt och diastoliskt blodtryck? Verifierad

Vid mätning av blodtryck visas två värden, systoliskt och diastoliskt tryck. Systoliskt tryck är trycket på venerna när hjärtat dras samman och diastoliskt tryck är trycket på venerna då slappnar hjärtat av.

Detta hjälpte (477) Läs mer
Bruksanvisning Beurer BC 28 Blodtrycksmätare