Bruksanvisning BasicXL BXL-WKL10 Wake-up light

Behöver du en bruksanvisning för en BasicXL BXL-WKL10 Wake-up light? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 2.54 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om BasicXL BXL-WKL10 Wake-up light genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna BasicXL-produkt?
Ja Nej
Bli den första personen som betygsätter denna produkt
0 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Kan varje väckarljus också användas för att somna? Verifierad
Även om namnet antyder något annat, har många väckarlampor en inställning att somna. Enklare modeller kan sakna denna funktion, så kontrollera alltid innan du köper.

Detta hjälpte (23)
Vad är skillnaden mellan en väckarlampa och en dagsljuslampa? Verifierad
Vakningsljus är i allmänhet avsedda att simulera en naturlig övergång mellan mörk och ljus och tvärtom. Detta gör att du gradvis kan vakna eller somna. Dagsljus är avsedda att kompensera för brist på dagsljus hos människor som har problem på grund av det.

Detta hjälpte (15)

Delta i konversationen om denna produkt

Bruksanvisning BasicXL BXL-WKL10 Wake-up light