Bruksanvisningar för Medela Bröstpumpar

Nedan hittar du alla modeller för Medela Bröstpumpar för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Är det möjligt att använda en begagnad bröstpump? Verifierad

Om det är möjligt att desinficera de delar som mjölken färdas genom, till exempel genom att koka dem, är det säkert att använda en begagnad bröstpump. I alla andra fall är det inte hygieniskt och inte tillrådligt.

Detta hjälpte (54) Läs mer

Hur länge kan man förvara bröstmjölk? Verifierad

Det beror på var du förvarar den. I rumstemperatur håller den sig 5-10 timmar. I kylen håller sig mjölken färsk upp till 5 dagar och i frysen 3 månader. Djupfryst håller sig bröstmjölken 3-6 månader. Tinad bröstmjölk ska helst användas inom 1 timme. Om mjölken luktar surt är det troligen bäst att inte använda den.

Detta hjälpte (20) Läs mer

Vad är skillnaden mellan en bröstpump med ett öppet och slutet system? Verifierad

Med bröstpumpar med ett slutet system kommer mjölken inte i kontakt med mekanismen och rinner direkt in i behållaren. Med ett öppet system rinner mjölken genom bröstpumpen och sedan in i behållaren. Därför är ett slutet system mer hygieniskt och kräver mindre rengöring.

Detta hjälpte (18) Läs mer

Senaste kommentarerna

Bruksanvisning Medela Swing Bröstpump
L 16-06-2023
Hej, jag använder en Medela swing enkel elektrisk pump, men hur rengör man svängröret (slangen)? Tvättas det? Är det sterilt? Insidan av tuben avdunstar, sedan rinner det ut mjölk inuti vilket gör att det inte är hygieniskt, piprengöring nämns knappast i bruksanvisningen.


(Översatt av Google)
Medela Swing Bröstpump
Bruksanvisning Medela Symphony Bröstpump
Pharmacie 28-10-2022
hur ser du på den totala användningstiden för Medela bröstpump??????


(Översatt av Google)
Medela Symphony Bröstpump
Bruksanvisning Medela Swing Bröstpump
Anne Guillet 03-08-2021
Min Medela Swing-pump tänds 4 gånger i snabb följd efter att jag tryckt på knappen. Enheten startar dock inte. Kan du berätta vad problemet är?


(Översatt av Google)
Medela Swing Bröstpump
Bruksanvisning Medela Harmony Bröstpump
Sara 21-07-2019
Hej, bröstpumpen utlöser ingen doseringsreflex i mitt bröst, vilket gör att endast lite mjölk kan tryckas ut. Hur kan jag ändra detta?


(Översatt av Google)
Medela Harmony Bröstpump