Bruksanvisningar för Ardo Bröstpumpar

Nedan hittar du alla modeller för Ardo Bröstpumpar för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Är det möjligt att använda en begagnad bröstpump? Verifierad
Om det är möjligt att desinficera de delar som mjölken färdas genom, till exempel genom att koka dem, är det säkert att använda en begagnad bröstpump. I alla andra fall är det inte hygieniskt och inte tillrådligt.

Detta hjälpte (23)
Hur länge kan man förvara bröstmjölk? Verifierad
Det beror på var du förvarar den. I rumstemperatur håller den sig 5-10 timmar. I kylen håller sig mjölken färsk upp till 5 dagar och i frysen 3 månader. Djupfryst håller sig bröstmjölken 3-6 månader. Tinad bröstmjölk ska helst användas inom 1 timme. Om mjölken luktar surt är det troligen bäst att inte använda den.

Detta hjälpte (2)
Vad är skillnaden mellan en bröstpump med ett öppet och slutet system? Verifierad
Med bröstpumpar med ett slutet system kommer mjölken inte i kontakt med mekanismen och rinner direkt in i behållaren. Med ett öppet system rinner mjölken genom bröstpumpen och sedan in i behållaren. Därför är ett slutet system mer hygieniskt och kräver mindre rengöring.

Detta hjälpte (0)