Bruksanvisningar för Babybjörn Bärselar

Nedan hittar du alla modeller för Babybjörn Bärselar för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Kan jag använda en bärsele medan jag är gravid? Verifierad

Ja, barnbärare kan användas under graviditet om det inte har funnits uttryckliga medicinska råd om att inte göra det.

Detta hjälpte (17) Läs mer

När jag kan sätta mitt barn i en Babybjörn-bärsele? Verifierad

Babybjörn rekommenderar att använda bärselen när barnet väger minst 3,5 kg och är 53 cm långt.

Detta hjälpte (1) Läs mer

Vilken är den bästa positionen för mitt barn i en bärsele? Verifierad

Den bästa positionen kan bero på många faktorer som ålder, storlek eller personliga preferenser. Men i allmänhet är det bäst att bära spädbarn yngre än sex månader på framsidan vänd mot föräldern. Detta beror på att i den här åldern är nacken och huvudet inte tillräckligt stabila. Miljön kan också vara överväldigande i den här åldern. Från sex månader och uppåt kan du bära ditt barn i framåtvänd position eller bära ditt barn på ryggen.

Detta hjälpte (0) Läs mer

Senaste kommentarerna

Bruksanvisning Babybjörn Original Bärsele
Willy 14-05-2023
Vad gör man med den där hårdplasten som sitter i höjd med min pojkes gren, hans bollar är helt krossade Kan aldrig bli bra


(Översatt av Google)
Babybjörn Original Bärsele