Bruksanvisning Baotian Classic 50cc Skoter

Behöver du en bruksanvisning för en Baotian Classic 50cc Skoter? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 0.65 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Baotian Classic 50cc Skoter genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Baotian-produkt?
Ja Nej
100%
0%
2 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Min skoter stannar under körningen. Vad ska jag göra? Verifierad
Vid service ska skoterns ventiler kontrolleras och monteras tillbaka korrekt. Om det inte sker, kan motorn överhettas på grund av förbränningsfel. Se till att ventilerna monteras på rätt sätt.

Detta hjälpte (462)
Vad är rätt däcktryck för en skoter? Verifierad
Ett sparkcykeldäck måste pumpas upp ganska hårt. Det exakta trycket kan vara olika för varje skoter och märke, men i allmänhet är det bra att använda minst 2,1 bar för framdäcket och 2,5 bar för bakdäcket. Det ideala trycket anges ofta på däcket.

Detta hjälpte (321)

Delta i konversationen om denna produkt

Bruksanvisning Baotian Classic 50cc Skoter