Bruksanvisningar för Skotrar

Nedan hittar du alla märken för Skotrar för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Klicka på ett märke för att se en lista med alla modeller. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns ditt märke inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Min skoter stannar under körningen. Vad ska jag göra? Verifierad

Vid service ska skoterns ventiler kontrolleras och monteras tillbaka korrekt. Om det inte sker, kan motorn överhettas på grund av förbränningsfel. Se till att ventilerna monteras på rätt sätt.

Detta hjälpte (643) Läs mer

Vad är rätt däcktryck för en skoter? Verifierad

Ett sparkcykeldäck måste pumpas upp ganska hårt. Det exakta trycket kan vara olika för varje skoter och märke, men i allmänhet är det bra att använda minst 2,1 bar för framdäcket och 2,5 bar för bakdäcket. Det ideala trycket anges ofta på däcket.

Detta hjälpte (509) Läs mer