Bruksanvisning Andersson A4222FDC LCD TV

Behöver du en bruksanvisning för din Andersson A4222FDC LCD TV? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis på svenska. Den här produkten har för närvarande 13 vanliga frågor, 1 kommentarer och har 1 röst med ett genomsnittligt produktbetyg på 100/100. Om det här inte är bruksanvisningen du vill ha, vänligen kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

OPERATING INSTRUCTIONS
BRUKSANVISNING FÖR
BRUKSANVISNING
FÄRG TV MED FJÄRRKONTROLL
COLOUR TELEVISION WITH REMOTE CONTROL
FARGE TV MED FJERNKONTROLL
A4222FDC
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 24.45 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Andersson A4222FDC LCD TV genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med Andersson A4222FDC LCD TV?
Ja Nej
100%
0%
1 röst

Delta i konversationen om denna produkt

Här kan du dela vad du tycker om Andersson A4222FDC LCD TV. Om du har en fråga, läs först noggrant igenom manualen. Att begära en manual kan göras genom att använda vårt kontaktformulär.

Bengt Brusewitz 12-10-2022
Hur vet jag vilken hdmi port som också är arc ? Har bara två hdmi kontakter

svara | Detta hjälpte (0)

Mer om denna bruksanvisning

Vi förstår att det är trevligt att ha en pappersbruksanvisning för din Andersson A4222FDC LCD TV. Du kan alltid ladda ner bruksanvisningen från vår hemsida och skriva ut den själv. Om du vill ha en originalbruksanvisning rekommenderar vi att du kontaktar Andersson. De kanske kan tillhandahålla en originalbruksanvisning. Letar du efter bruksanvisningen för din Andersson A4222FDC LCD TV på ett annat språk? Välj ditt föredragna språk på vår hemsida och sök efter modellnumret för att se om vi har det tillgängligt.

Specifikationer

Märke Andersson
Modell A4222FDC
Kategori LCD TV
Filtyp PDF
Filstorlek 24.45 MB

Alla bruksanvisningar för Andersson LCD TV
Fler bruksanvisningar för LCD TV

Vanliga frågor om Andersson A4222FDC LCD TV

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Hur ansluter jag en universell fjärrkontroll till min TV? Verifierad

För att ansluta din universella fjärrkontroll behöver du modellnummer och varumärke för både fjärrkontrollen och TV: n. Det finns en lista med koder för märken och modellnummer i fjärrkontrollens manual.

Detta hjälpte (2090) Läs mer

Jag vill ansluta en högtalare till min LCD-TV med HDMI, vilken port ska jag använda? Verifierad

Du måste använda HDMI-ARC-porten, som är speciellt gjord för att ansluta ljudutrustning.

Detta hjälpte (1414) Läs mer

Spelar det någon roll till vilken HDMI-port jag ansluter min enhet? Verifierad

I allmänhet kan du ansluta en enhet som en blu-ray-spelare eller spelkonsol till vilken HDMI-port som helst. Enheten kan sedan användas genom att välja motsvarande HDMI-kanal på din TV.

Detta hjälpte (742) Läs mer

Hur mäter jag antal tum på min LCD TV? Verifierad

Mätning av antal tum på din LCD TV görs genom mätning av det diagonala avståndet mellan till exempel det övre vänstra hörnet och skärmens nedre högra hörn (inte kanten). En tum motsvarar 2,54 centimeter, så när du mäter 99 centimeter betyder det att din LCD TV är 39 tum.

Detta hjälpte (528) Läs mer

Fungerar min fjärrkontroll också på andra TV-modeller av samma märke? Verifierad

Ofta fungerar en fjärrkontroll av en TV också på liknande modeller av samma märke. Det är dock ovanligt att det fungerar på alla modeller av det märket. Universella fjärrkontroller är mer lämpade för att göra detta.

Detta hjälpte (308) Läs mer

Vad är det för skillnad mellan LCD och LED? Verifierad

Båda teknikerna använder en LCD-skärm som inte avger något ljus i sig. Skillnaden beror på belysningen bakom skärmen. En LCD-skärm använder sig av CCFL-tekniken (kall katod bakgrundsbelysning) och LED använder sig av LED-lampor.

Detta hjälpte (279) Läs mer

Kan jag reparera en död pixel själv? Verifierad

Det finns en skillnad mellan en död pixel och en fast pixel. En fast pixel är fortfarande färgad och kan fixeras genom att applicera lätt tryck exakt på pixeln tills den återställer sig själv. En död pixel är alltid svart eller vit och kan inte repareras själv.

Detta hjälpte (268) Läs mer

Vad står HDMI för? Verifierad

HDMI står för High-Definition Multimedia Interface. HDMI är en anslutning för att skicka video och ljud av hög kvalitet från en enhet till en annan.

Detta hjälpte (245) Läs mer

Varför finns det bokstäver bredvid siffrorna på fjärrkontrollen? Verifierad

Vissa TV-inställningar kan kräva att du anger bokstäver. Det finns vanligtvis tre bokstäver eller andra tecken på en knapp. När bokstavsinmatning krävs kan du trycka på den knappen en gång för den första bokstaven, trycka två gånger på den andra bokstaven och trycka tre gånger på den tredje bokstaven. På så sätt kan text skrivas med ett minimum antal knappar.

Detta hjälpte (225) Läs mer

Vad är kontrastförhållandet? Verifierad

Kontrastförhållandet visar hur långt den vitaste vita är från den svartaste. Ett kontrastförhållande på exempelvis 400: 1 betyder att den svartaste svart på skärmen är 400 gånger mörkare än den vitaste vita. Ett högt kontrastförhållande bidrar till bildens skärpa.

Detta hjälpte (201) Läs mer

Vilket är det rekommenderade tittaravståndet för en tv? Verifierad

Det beror delvis på din personliga smak, men en tumregel är att ett lämpligt tittaravstånd är cirka 3 gånger tv:ns diagonala skärmyta. För en tv på 60 inch (152 cm) är alltså ett lämpligt avstånd ca 180 inch (4,5 meter).

Detta hjälpte (195) Läs mer

Hur kan jag rengöra min LCD-TV ordentligt? Verifierad

Stäng av tv: n och torka av damm och smuts från skärmen med en mikrofiberduk. Använd inte papper, det kan orsaka repor. Använd inte för mycket tryck annars kan du skada pixlar. Använd ett specialtvättmedel eller gör ett genom att blanda 1 del vinäger med 1 del vatten. Fukta trasan med tvättmedlet och rengör skärmen. Se till att duken inte är för våt. Ta bort fläckar genom att göra roterande rörelser. Torka skärmen med en andra mikrofiberduk för att förhindra ränder.

Detta hjälpte (194) Läs mer

Vad står LCD för? Verifierad

LCD står för Liquid Crystal Display och är en teknik som gör att flytande kristaller polariserar ljus för att generera färger.

Detta hjälpte (187) Läs mer
Bruksanvisning Andersson A4222FDC LCD TV

Relaterade produkter

Relaterade kategorier