Bruksanvisning Alto Excellent 125/135 X-Tra Högtryckstvätt

Behöver du en bruksanvisning för en Alto Excellent 125/135 X-Tra Högtryckstvätt? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 5.42 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Alto Excellent 125/135 X-Tra Högtryckstvätt genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Alto-produkt?
Ja Nej
50%
50%
2 röster

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Kan jag använda min högtryckstvätt för att tvätta bilen? Verifierad
Ja det kan du. Håll högtryckstvätten minst 20 centimeter från bilen och överstig inte ett tryck på 110 bar.

Detta hjälpte (713)
Hur förvarar jag en högtryckstvätt under vintern? Verifierad
En högtryckstvätt är en produkt med delar som vattnet rinner genom. Töm alltid den helt före förvaring för att förhindra frostskador. För att säkerställa att inga frostskador uppstår är det bäst att hålla en högtryckstvätt på en frostfri plats.

Detta hjälpte (109)
Vad står PSI för? Verifierad
PSI står för Pound per Square Inch, vilket indikerar ett tryck. Ju mer PSI en högtryckstvätt kan leverera, desto kraftfullare kan den rengöra.

Detta hjälpte (104)

Delta i konversationen om denna produkt

Bruksanvisning Alto Excellent 125/135 X-Tra Högtryckstvätt