Bruksanvisningar för Högtryckstvättar

Nedan hittar du alla märken för Högtryckstvättar för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Klicka på ett märke för att se en lista med alla modeller. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns ditt märke inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Kan jag använda min högtryckstvätt för att tvätta bilen? Verifierad

Ja det kan du. Håll högtryckstvätten minst 20 centimeter från bilen och överstig inte ett tryck på 110 bar.

Detta hjälpte (816) Läs mer

Vad står PSI för? Verifierad

PSI står för Pound per Square Inch, vilket indikerar ett tryck. Ju mer PSI en högtryckstvätt kan leverera, desto kraftfullare kan den rengöra.

Detta hjälpte (194) Läs mer

Hur förvarar jag en högtryckstvätt under vintern? Verifierad

En högtryckstvätt är en produkt med delar som vattnet rinner genom. Töm alltid den helt före förvaring för att förhindra frostskador. För att säkerställa att inga frostskador uppstår är det bäst att hålla en högtryckstvätt på en frostfri plats.

Detta hjälpte (193) Läs mer