Bruksanvisning Airon AIR101 Termometer

Behöver du en bruksanvisning för en Airon AIR101 Termometer? Nedan kan du se och ladda ner PDF-bruksanvisningen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är bruksanvisningen du vill ha.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Bruksanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Ladda ner bruksanvisning i Svenska (PDF, 0.24 MB)
(Tänk på miljön och skriv endast ut denna bruksanvisning om det verkligen är nödvändigt)

Loading…

Betyg

Berätta vad du tycker om Airon AIR101 Termometer genom att betygsätta den. Vill du dela med dig av dina åsikter om denna produkt eller ställa en fråga? Lämna en kommentar nederst på sidan.
Är du nöjd med denna Airon-produkt?
Ja Nej
100%
0%
1 röst

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Jag tog bara min temperatur men vad betraktas egentligen som en "hälsosam" kroppstemperatur? Verifierad
Detta beror delvis på vilken kroppsdel där temperaturen uppmättes. Följande kan betraktas som friskt: Pannan 35,8 till 37,6 ° C, öra 36 till 37,8 ° C, rektalt 36,3 till 37,8 ° C och oralt 36 till 37,4 ° C.

Detta hjälpte (836)
Vilka delar av kroppen är bäst för att mäta kroppstemperaturen? Verifierad
Detta beror på termometern. Vissa termometrar är konstruerade för användning på specifika delar av kroppen. Med en vanlig termometer är användning av rektal det snabbaste och mest exakta sättet att mäta kroppstemperatur.

Detta hjälpte (244)
Från vilken temperatur har en person officiellt feber? Verifierad
En temperatur över 38 ° C betraktas officiellt som feber.

Detta hjälpte (144)

Delta i konversationen om denna produkt

Bruksanvisning Airon AIR101 Termometer