Bruksanvisningar för Termometrar

Nedan hittar du alla märken för Termometrar för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Klicka på ett märke för att se en lista med alla modeller. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns ditt märke inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Jag tog bara min temperatur men vad betraktas egentligen som en "hälsosam" kroppstemperatur? Verifierad

Detta beror delvis på vilken kroppsdel där temperaturen uppmättes. Följande kan betraktas som friskt: Pannan 35,8 till 37,6 ° C, öra 36 till 37,8 ° C, rektalt 36,3 till 37,8 ° C och oralt 36 till 37,4 ° C.

Detta hjälpte (960) Läs mer

Vilka delar av kroppen är bäst för att mäta kroppstemperaturen? Verifierad

Detta beror på termometern. Vissa termometrar är konstruerade för användning på specifika delar av kroppen. Med en vanlig termometer är användning av rektal det snabbaste och mest exakta sättet att mäta kroppstemperatur.

Detta hjälpte (337) Läs mer

Från vilken temperatur har en person officiellt feber? Verifierad

En temperatur över 38 ° C betraktas officiellt som feber.

Detta hjälpte (250) Läs mer