Bruksanvisningar för Braun Vattenkokare

Nedan hittar du alla modeller för Braun Vattenkokare för vilka det finns bruksanvisningar tillgängliga. Läs också de vanliga frågorna nederst på sidan för praktiska tips om din produkt. Finns din modell inte med på listan? Kontakta oss.

Är produkten defekt och erbjuder bruksanvisningen ingen lösning? Gå till ett Repair Café för gratis reparationstjänster.

Vanliga frågor

Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Om du hittar en felaktighet bland våra vanliga frågor uppskattar vi om du meddelar oss detta via vårt kontaktformulär.

Finns det någon BPA i plasten som används i Brauns produkter? Verifierad
Braun indikerar att det i alla produkter inte finns någon BPA som används i delar som kan komma i kontakt med livsmedel.

Detta hjälpte (206)
Vad fyller sållet i min vattenkokare för funktion? Verifierad
Den är till för att fånga upp lös kalk som kan ha ackumulerats med tiden.

Detta hjälpte (198)
Vattenkokaren slutar inte och håller på att koka, vad ska jag göra? Verifierad
I många fall stängdes inte vattenkokarens lock ordentligt. Om värmen släpps ut fortsätter vattenkokaren att koka. Om detta inte löser problemet bör du kontakta tillverkaren eller en mekaniker.

Detta hjälpte (89)
Kan jag koka mindre än den minsta mängden vatten? Verifierad
Nej. När det kokar mindre än den minsta mängden vatten kan temperaturgivaren fungera felaktigt. Detta kan förhindra att vattenkokaren stängs av vid kokpunkten, vilket kan leda till farliga situationer.

Detta hjälpte (35)
Kan jag koka mer än den maximala mängden vatten? Verifierad
Nej. När du kokar mer än den maximala mängden vatten kan vattenkokaren rinna över. Detta kan leda till farliga situationer.

Detta hjälpte (16)
Är det effektivt att fylla en vattenkokare med varmt vatten från kranen? Verifierad
Nej. För att få varmt vatten till kranen är det ofta nödvändigt att släppa ut kallt vatten först, vilket kommer att slösas bort. Dessutom fyller rören samma mängd varmt vatten som inte kommer att användas och kommer att svalna, vilket leder till energiförlust. Därför är det bättre att fylla en vattenkokare med kallt vatten.

Detta hjälpte (13)